Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea s-a intalnit cu Tariceanu la sediul ICR, dupa ce au semnat in Cartea de condoleante de la Ambasada Spaniei

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea s-a intalnit cu Tariceanu la sediul ICR, dupa ce au semnat in Cartea de condoleante de la Ambasada Spaniei

Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au avut o scurta discutie luni, la sediul ICR, dupa ce au semnat in Cartea de condoleante de la Ambasada Spaniei, al carei sediu se afla vizavi de sediul Institutului Cultural Roman, Dragnea declarand ca l-a invitat pe Tariceanu la Comitetul Executiv National al PSD, care va avea loc vineri la Constanta. continuă pe Adevărul

Dragnea si Tariceanu, intrevedere de TAINA la sediul ICR: Coalitia, convocata joi, la Constanta

Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au avut, luni, o scurta intalnire la sediul ICR, care se afla situat vizavi de ambasada Spaniei, unde cei doi au semnat.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democratilor

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, luni, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discutiile vin in contextul in care in urma cu cateva ore directorul TAROM si-a anuntat demisia.

Liviu Dragnea, vizita-surpriza la Palatul Victoria

Vizita suprinzatoare la Palatul Victoria. in urma cu putin timp, Liviu Dragnea a venit sa discute cu premierul Mihai Tudose, dupa ce in aceasta dimineata a vorbit pe strada cu seful Senatului.

UPDATE Liviu Dragnea a discutat la Guvern cu premierul Tudose si cu Sevil Shhaideh. / Dragnea: Am discutat despre proiectul de buget. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. 10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate. Ora 16:25: Mihai Tudose si Liviu Dragnea au iesit de la intalnire. Am discutat despre proiectul de buget. Actele normative care vor intra in vigoare anul viitor sa fie prinse in buget, iar proiectul de buget sa intre in Parlament, asa cum scrie la lege, in octombrie. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea sustine ca Guvernul Tudose a depasit stadiul implementarii programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu premierul Mihai Tudose, ca printre temele de discutie s-au numarat prioritatile legislative ale Guvernului, nivelul incasarilor la buget si cresterea ecoonomica, el fiind foarte multumit de faptul ca ministrii au depasit stadiul implementarii programului de guvernare.

Liviu Dragnea: Proiectul de lege privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii este pe circuitul de avizare

Proiectul de lege privind crearea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii se afla pe circuitul de avizare si urmeaza sa ajunga in Parlament atunci cand va incepe sesiunea de toamna, a anuntat, luni, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea sustine ca Guvernul Tudose a depasit tintele din programul de guvernare

Executivul Tudose a inceput sa depaseasca tintele propuse privind implementarea programului de guvernare, a afirmat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, precizand ca acest lucru este o veste foarte buna.

Liviu Dragnea: Trebuie sa recunosc, Guvernul Tudose a depasit stadiul implementarii programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu premierul Mihai Tudose, ca printre temele de discutie s-au numarat prioritatile legislative ale Guvernului, nivelul incasarilor la buget si cresterea ecoonomica, el fiind foarte multumit de faptul ca ministrii au depasit stadiul implementarii programului de guvernare.

Surse: Liviu Dragnea e la Guvern pentru o intalnire cu premierul Tudose

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice.

UPDATE: Liviu Dragnea a discutat la Guvern cu premierul Tudose si cu Sevil Shhaideh

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. 10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )