Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, scos din inchisoare si adus la DNA. Acesta este acuzat pentru o noua fapta

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, scos din inchisoare si adus la DNA. Acesta este acuzat pentru o noua fapta

Fostul lider social-democrat a ajuns la sediul national al Directiei Anticoruptie. Liviu Dragnea a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta calitatea de inculpat in dosarul Tel Drum. continuă pe Antena3

Surse: Liviu Dragnea e citat, vineri, la DNA. Procurorul de caz ii va aduce la cunostinta punerea in miscare a actiunii penale in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea, fost lider PSD si fost presedinte al Camerei Deputatilor, va fi dus, vineri dimineata, la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta punerea in miscare a actiunii penale impotriva sa, in dosarul.

Gheorghe Dinca, scos din inchisoare si dus in fata magistratilor. Se decide daca masina cu care le-a rapit pe fete va fi scoasa la licitatie

Update. Audierea a fost incheiata. Gheorghe Dinca a fost dus inapoi la inchisoare. Avocatul familiei Melencu a spus ca a incercat sa afle daca a fost dat acordul lui Gheorghe Dinca atunci cand s-a hotarat ca masina lui sa fie scoasa la licitatie. A spus ca nu a fost gasit un astfel de acord. De altfel, si magistratul l-a intrebat Dinca daca a semnat un document in acest sens, iar acesta a spus ca nu.

Liviu Dragnea, in interviul din penitenciar, despre Dancila si Stanescu: Li se spunea ca voi fi condamnat si vor lua partidul Fiecaruia i spunea ce trebuie in functie de profilul psihologic realizat de SRI

Liviu Dragnea a sugerat in interviul acordat din Penitenciarul Rahova fostei sale consiliere Anca Alexandrescu ca Viorica Dancila si Paul Stanescu ar fi fost manipulati de servicii si convinsi sa preia PSD. Realitatea TV a difuzat vineri seara a doua parte a primului interviu acordat din penitenciar de fostul lider al PSD, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

Dragnea anunta din penitenciar ca a fost chemat vineri la DNA pentru dosarul Tel Drum: Brusc e scos din nou pe tapet dupa 3 ani

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, spune ca a fost citat la DNA pentru vineri, in dosarul Tel Drum, care brusc dupa 3 ani este scos din nou pe tapet, cu putin inainte de campania electorala. El a facut aceste declaratii in primul interviu din inchisoare acordat fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, in prezent ziarista la Realitatea TV.

OFICIAL. Liviu Dragnea, inculpat in dosarul Tel Drum. DNA: Prejudiciul depaseste 31,34 milioane de lei

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat, vineri, ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Liviu Dragnea, in dosarul Tel Drum. Anchetatorii il acuza de constituire de.

Liviu Dragnea, citat la DNA. Va fi inculpat in Dosarul Tel Drum

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost citat la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta calitatea d.

UPDATE Liviu Dragnea, adus de la Rahova la DNA pentru a fi anuntat ca este inculpat in dosarul Tel Drum, la doi ani si jumatate de la inceperea urmaririi penale

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea - condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive - a fost adus vineri dimineata de la Penitenciarul Rahova la DNA, unde a fost anuntat despre schimbarea calitatii de suspect in cea de inculpat in cazul Tel Drum. in acest dosar, procurorii au anuntat inceperea urmaririi penale impotriva lui Dragnea inca din noiembrie 2017.

Liviu Dragnea, adus la DNA de la Penitenciarul Rahova: Fostul lider PSD devine inculpat in dosarul Tel Drum (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost adus, vineri dimineata cu duba, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a fost citat la DNA pentru a lua la cunostinta despre punerea in.

DNA: Liviu Dragnea este inculpat in dosarul Tel Drum

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineata la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta ca are calitatea de inculpat in dosarul Tel Drum, potrivit Agerpres. ro.

Liviu Dragnea a fentat sistemul din inchisoare? Reprezentantii penitenciarului s-au sesizat imediat

Liviu Dragnea a acordat joi un interviu din detentie fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. Fostul lider al PSD a declarat, printre altele ca se considera nevinovat si ca a fost citat pentru ziua de vineri la DNA pentru a i se aduce la cunostinta calitatea de inculpat in dosarul Tel Drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )