Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august , urmand astfel ca sedinta Biroului Permanent sa aiba loc miercuri, la ora 11. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august , urmand astfel ca sedinta Biroului Permanent sa aiba loc miercuri, la ora 11. 00, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august .

Dragnea cere o sesiune parlamentara extraordinara care sa aiba loc saptamana viitoare, de miercuri pana vineri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august , urmand astfel ca sedinta Biroului Permanent sa aiba loc miercuri, la ora 11. 00, informeaza News. ro.

Liviu Dragnea le-a stricat vacanta colegilor din Parlament. Anunt URGENT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a stricat vacanta colegilor din Parlament. Dragnea a transmis un mesaj parlamentarilor prin care ii anunta ca sunt chemati la serviciu pentru o sesiune.

Basescu: Liviu Dragnea este tot mai penibil. Nimeni nu-l mai baga in seama

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este tot mai penibil, in conditiile in care da indicatii pretioase partidului, dar.

Adevarul Live, ora 13.00. Eugen Teodorovici, despre conflictul cu Liviu Dragnea. Pleaca din PSD?

Senatorul PSD Eugen Teodorovici va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre scurta sa experienta de consilier al premierului Mihai Tudose, curmata brusc dupa ce a criticat faptul ca Sevil Shhaideh a alocat bani pentru constuctia unui stadion in Teleorman, judetul lui Liviu Dragnea. Mai ramane Eugen Teodorovici in PSD sau pune pe picioare alaturi de Victor Ponta un nou partid?.

Cand o sa priceapa acest smecheras viclean de Teleorman ca a ajuns penibil? Traian Basescu, reactie EXTREM DE DURA la adresa lui Liviu Dragnea

Traian Basescu are o reactie dura la adresa lui Liviu Dragnea intr-un mesaj pe Facebook. Fostul sef de stat aminteste deciziile pe care presedintele PSD avrut sa le ia, dar de care s-a lovit prin.

Turcan: PNL a solicitat sesiune parlamentara extraordinara pentru audierea ministrului Finantelor si Avocatului Poporului

Partidul National Liberal a solicitat conducerii Camerei Deputatilor convocarea unei sesiuni extraordinare pentru audierea ministrului Finantelor Publice, Ionut Misa, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, liderul deputatilor PNL Raluca Turcan, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea, miscare surpriza in plina vacanta parlamentara. Mesaj de ultima ora pentru colegii din Camera Deputatilor

Liviu Dragneale strica vacanta parlamentarilor. Liderul PSD, care este si presedintele Camerei Deputatilor, ii cheama din vacanta pentru a participa la o sesiune extraordinara, miercuri, la Camera.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )