Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea: Nu stiu ce are Soros cu mine, dar ceva e! (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Nu stiu ce are Soros cu mine, dar ceva e! (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit din nou, luni, despre miliardarul George Soros, dupa ce, cu o zi inainte a declarat ca afaceristul s-ar afla in spatele unei campanii de denigrare a sa si a partidului pe care. continuă pe B1

Dragnea: Nu stiu ce are Soros cu mine sau cu PSD, dar e ceva. Sunt prea multe lucruri care se leaga

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni, despre acuzatiile sale cu privire la implicarea miliardului George Soros in activitatea PSD, asa cum spunea seful PSD duminica, el afirmand ca nu stie ce are omul de afaceri cu el sau cu PSD, dar e ceva. Dragnea a precizat ca a aflat aceste lucruri pentru ca vorbeste lumea.

Dragnea, intrebat ce are Soros cu el: Nu stiu, dar ceva este / Sunt prea multe lucruri care se leaga

Liviu Dragnea nu a putut defini exact ce motive ar avea miliardarul american George Soros sa il atace, dar a sustinut ca ceva este in conditiile in care sunt prea multe lucruri care se leaga.

Liviu Dragnea: Tot raul vine de la George Soros. Vor doar sa ma inlature pe mine si sa distruga PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca marele sau dusman si al PSD-ului este miliardarul american George Soros.

Liviu Dragnea despre dezvaluirile Rise Project: Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Soros e un personaj malefic, nu voi ceda in fata lui

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut duminica seara, la Romania Tv, ca Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Este o realitate. Dragnea sustine ca E o campanie impotiva mea si a PSD. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Noi am vrut pace in Romania, se pare ca ei nu vor pace. Nu stiu cine sunt ei. O sa aflam. Nu vom mai sta ca pana acum. Nu vreau sa mai ramanem intr-o situatie in care doar sa incasam, vrem sa guvernam.

Liviu Dragnea: Nu am nicio afacere in Brazilia, Soros e de vina

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si ca nu are nicio legatura cu ancheta DNA, sustinand ca totul pleaca de la omul de.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile care i se aduc: Totul pleaca de la Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si a precizat ca totul pleaca de la omul de afaceri George Soros,.

George Soros, raspuns pentru Liviu Dragnea: Sunt oponentul celor care... (VIDEO)

Miliardarul George Soros e dusmanul PSD si al lui Liviu Dragnea. A spus-o raspicat duminica chiar Liviu Dragnea. Acesta sustine ca afaceristul s-ar afla in spatele unei campanii de denigrare a sa si a.

Ce au in comun Liviu Dragnea si Roger Stone, fostul consilier al lui Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a inceput din nou razboiul cu George Soros la cateva zile dupa ce Roger Stone, fostul consilier al presedintelui Donald a venit in Romania si a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, coincidenta sau nu, despre faptul ca miliardarul american ar intentiona sa va rastoarne guvernul, pentru a-l inlocui cu unul pe care sa-l poata controla. HotNews. ro a scris pe data de 28 iunie ca Stone a venit la Bucuresti la invitatia unui om de afaceri pe filiera PSD - Dragnea.

PREDESTINAT?! Liviu Dragnea este anagrama pentru vii greu la DNA - Dar si cand va veni...

Liviu Dragnea egal vii greu la DNA. Filosoful Mihai Sora dezvaluie anagrama numelui sefului PSD. Dragi prieteni, daca e luni, studiem jocuri de cuvinte. Tocmai am aflat ca domnul Soros e un.

Liviu Dragnea: Nu va fi impus de Guvern salariul minim de 2000 de lei. Nu exista asa ceva. Probabil dintr-o greseala s-a tot rostogolit asta in spatiul public

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Guvernul nu va impune un salariu minim de 2000 de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )