Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea: Stiu ca ne-a certat Mircea Badea pentru gratuitati. Nu ne vom opri aici!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Stiu ca ne-a certat Mircea Badea pentru gratuitati. Nu ne vom opri aici!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a promis joi seara la Antena 3 ca studentii vor avea tarife reduse la jumatate pe cursele aeriene interne. Stiu ca ne-a certat Mircea Badea foarte mult pentru ca am dat gratuit. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

Liviu Dragnea: Cine vrea sa exporte, sa exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi onoreaza una dintre promisiunile facute zilele trecute. A initiat proiectul de lege prin care bustenii din Romania nu vor mai putea fi exportati. Asa cum am anuntat s.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis Iohannis

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

Mircea Badea: Iohannis, cere-ti scuze!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intrebat fiind despre posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea sa candideze la alegerile prezidentiale, ca atata ne mai lipseste, ca un infractor condamnat.

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Trebuie eliminata pensia speciala pentru parlamentari

Liviu Dragnea sustine ca pensiile speciale ale parlamentarilor trebuie eliminate. Stiu ca nu o sa le convina colegilor mei parlamentari, dar eu le spun ca nu se moare din asta. Sunt acele indemnizatii.

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Mircea Badea, predictii-soc pentru ziua alegerilor: Va lua cel putin 40%!

Mircea Badea a prezentat, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, predictiile sale privind procentele pe care le vor obtine principalele partide din Romania la alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Eu zic ca PSD ia.

Mircea Badea, suparat dupa anuntul lui Dancila ca va vota la referendum: Imbecila planetei! / Despre Iohannis: Hitlerist cretin!

Anuntul premierului Viorica Dancila ca va vota la referendum l-a nemultumit teribil pe Mircea Badea. Realizatorul TV a numit-o imbecila planetei pe social-democrata. Totusi, el va vota PSD pentru ca are.

Mircea Badea: Raluca Turcan este una dintre preferatele mele

Mircea Badea si-a manifestat simpatia pentru deputatul Raluca Turcan, in cadrul emisiunii in Gura Presei, subliniind ca aceasta si-a schimbat radical discursul politic in ultimii ani. Raluca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )