Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea, suparat pe comisia Iordache: Voi cere sa incheie odata codul penal ca sa mearga la votul final (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, suparat pe comisia Iordache: Voi cere sa incheie odata codul penal ca sa mearga la votul final (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a aratat luni la Parlament nemultumirea fata de cei din comisia speciala condusa de Florin Iordache pentru faptul ca nu au finalizat inca modificarile la codul penal pentru ca aceasta sa. continuă pe B1

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia / Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema pentru mine

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera sa moara in picioare si ca nu se taraste in genunchi, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

UPDATE Sedinta Comitetului Executiv al PSD ntrzie. Surse: Liviu Dragnea ncearca sa-l convinga pe Gabriel Vlase sa renunte la sefia SIE oferita de Iohannis

Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie, liderii partidului fiind in discutii informale cu Liviu Dragnea, de aproape trei ore. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De altfel, Rovana Plumb a sustinut ca seful PSD nu trebuie sa plece din functiile detinute. De asemenea, in CEx s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv era programata la ora 16:00. UPDATE 16:54Liviu Dragnea, alaturi de cativa lideri ai PSD, discuta de cateva ore cu Gabriel Vlase pe care incearca sa-l convinga sa renunte la sefia SIE oferita de presedintele Klaus IohannisUPDATE 16:50Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie. UPDATE 15:22 Pesedistii iau in calcul un vot de sustinere pentru Liviu Dragnea. Nu face nici un pas inapoi, a declarat un lider al partidului.

Liviu Dragnea, decizie in privinta codurilor penale: E exclusa adoptarea unei ordonante de urgenta

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut noi precizari cu privire la codurile penale. intrebati daca exista tensiuni in coalitia de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Taricean.

SRI, raspuns transant la acuzatiile lui Liviu Dragnea: Condamnam grav aceste incercari de denigrare

SRI reationeaza dur dupa ce Liviu Dragnea a atacat public serviciul. La finelul saptamanii trecute, dupa sedinta CEX al PSD, Liviu Dragnea anunta ca nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la sedia Ca.

120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Dupa a doua condamnare a lui Liviu Dragnea; dupa discursul urii pe care el l-a revarsat, cu toata forta partidului pe care-l conduce, asupra societatii; dupa escaladarea tensiunii sociale la un nivel pe care Romania nu l-a mai cunoscut din anii 90 incoace prezenta lui Liviu Dragnea ca inalt demnitar al statului are efecte nocive enorme asupra Romaniei, se arata in acest apel semnat de 120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile.

Liviu Dragnea arunca in aer Romania si compromite PSD. Cum a calculat pasii pentru ordonanta de urgenta salvatoare

Prin refuzul de a demisiona din fruntea Camerei Deputatilor si prin dorinta de a modifica legislatia penala printr-o ordonanta de urgenta, Liviu Dragnea arunca Romania intr-un zona nefrecventabila pentru partenerii externi si tranforma PSD intr-un partid tributar strict interesului sau imediat si personal: anularea pedepsei cu executare. Surse din PSD explica pentru Adevarul care e planul prin care Dragnea incearca sa se salveze.

Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine vineri, de la ora 19,00, o conferinta de presa, dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului, in care a obtinut sustinerea social-democratilor. Aceasta sedinta a venit la o zi dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si lase luni de inchisoare.

UPDATE ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si lideri ai PSD naintea Comitetului Executiv. Primii social-democrati care au venit la discutii n biroul sefului PSD, de la Parlament

Liviu Dragnea se intalneste cu liderii PSD in biroul sau de la Parlament, inaintea sedintei CEX. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De asemenea, sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00. UPDATE 14:33La discutii participa, de asemenea, Marian Neacsu, Gabriel Zetea, Bogdan Toader, Bogdan Trif, Daniel Florea, Ion Rotaru. UPDATE 14:21 Vicepremierul Paul Stanescu, Rodica Nassar, Mircea Dusa si Serban Valeca au venit si ei la discutii cu seful PSD. UPDATE 14:10 Pana acum, in biroul lui Dragnea au venit Mihai Fifor, Niculae Badalau, Ionel Arsene, Darius Valcov.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )