Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor de crestere a copilului

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor de crestere a copilului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, ca nu sustine plafonarea indemnizatiei pentru crestere a copiilor. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vrea sa aleaga varianta cea mai buna in. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a decis: trece la executii in PSD - surse

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a aratat extrem de nemultumit de situatia din ultima perioada din PSD si a decis sa treaca la executii in partid, pentru a-si reafirma autoritatea. in sedinta.

Liviu Dragnea: Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in Uniunea Europeana.

Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman

ACTUALIZARE 14:35 Turcan: Pe fond, este o porcarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, la Parlament, ca intentia Guvernului de a plafona indemnizatia pentru cresterea copilului este o porcarie si reprezinta o lipsa de viziune a directiei in care trebuie sa mearga tara noastra. ------- Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din tara, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari.

Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor la 10.000 lei, o solutie mai mult decat rezonabila

Presedintele Comsiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon PSD), a declarat marti, la Parlament, ca pentru anul acesta nu exista niciun pericol sa existe plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, el fiind de parere ca este o solutie mai mult deca rezonabila ar fi ca plafonarea sa se faca pana la pragul de 10. 000 lei.

Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din Romania, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari.

Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman / Cel mai potrivit plafon - 8.000 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din Romania, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari, scrie news. ro.

Olguta Vasilescu NU RENUNTA la plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Asa e foarte corect! (VIDEO)

Guvernul nu renunta la plafonarea indemnizatiilor pentru mame. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca s-a dezvoltat o mafie a profitorilor in conditiile in care 600 de romani primesc.

Parlamentul a aprobat componenta grupului Pro-America, format din politicieni care impartasesc valorile SUA. Liderul grupului e Liviu Dragnea

Plenul Parlamentului a aprobat, marti, componenta grupului Pro-America, grup ce va fi condus de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea ii ameninta cu sanctiuni pe Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va participa, joi, la receptie si la intalnirea cu seful Executivului european, Jean Claude Juncker, la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis. Totodata, liderul social-democratior a mai subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Liviu Dragnea, despre legea Gratierii: Cea mai buna varianta e sa plece din Senat cum a venit de la Guvern / Daca nu mai am autoritate in partid o sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca cea mai buna varianta este ca Legea Gratierii sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern si a anuntat ca miercuri dimineata conducerea partidului se va reuni pentru a discuta cazul senatorului Serban Nicolae.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )