Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea a vorbit cu Alina Gorghiu despre un demers comun prin care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat: Nu este corect ca aceasta institutie sa nu fie vazuta cum trebuie (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a vorbit cu Alina Gorghiu despre un demers comun prin care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat: Nu este corect ca aceasta institutie sa nu fie vazuta cum trebuie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa votul din Camera Deputatilor pe Noul Cod Fiscal, ca a vorbit cu Alina Gorghiu, copresedinte PNL, despre un plan comun de actiuni si masuri pentru. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre declaratia Alinei Gorghiu: Trec peste aceste atacuri. Stau in continuare cu mana deschisa si sper sa nu primesc pietre in cap (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca a citit ce a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu despre el, insa, cu toate acestea, el continua sa sustina.

Dragnea, atac la Alina Gorghiu: Nu vad bine declaratiile ei. Vin cu mana intinsa si sper sa nu primesc pietre

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, marti, ca nu vede foarte bine afirmatiile Alinei Gorghiu cu privire la atitudinea social-democratilor, dar accepta ca este nevoie de mai mult timp pentru ca increderea intre putere si opozitie sa fie recladita.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. ii stim pe cei din PSD, stim ce le poate pielea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca PNL trebuie sa fie vigilent in relatia cu PSD si nu va mai cadea in capcana social-democratilor cu legea salarizarii, adaugand ca Liviu Dragnea are.

Alina Gorghiu: Liviu Dragnea are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, in cadrul unui interviu televizat ca desi presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a adoptat in ulima vreme un ton impaciuitor, liberalii cunosc faptul.

Cum raspunde Liviu Dragnea atacului lansat de Alina Gorghiu. Nu sunt pervers

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, ca nu vede foarte bine afirmatiile Alinei Gorghiu cu privire la atitudinea social-democratilor, dar accepta ca este nevoie de mai mult timp pentru.

Alina Gorghiu, atac la adresa lui Dragnea: PNL trebuie sa fie vigilent in relatia cu PSD

Liviu Dragnea are un ton impaciuitor in ultima vreme, dar poate sa pacaleasca, a declarat copresedinta PNL, Alina Gorghiu, care a atras atentia PNL-ului ca trebuie sa fie vigilent in relatia cu PSD.

Liviu Dragnea: Nu comentez dorintele lui Vasile Blaga. Nu vad de ce o motiune de cenzura ar trece, dar este un demers democratic (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca nu vrea sa comenteze declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga legate de o posibila guvernare a liberalilor in.

Alina Gorghiu: Parlamentul este singura institutie nereformata de douazeci de ani

PNL lucreaza la un proiect de reformare a Parlamentului, care va fi discutat cu partidele, a declarat, joi, co-presedintele PNL Alina Gorghiu, sustinand ca actuala imagine a Legislativului este jalnica.

Alina Gorghiu: Codul Fiscal este un rezultat al unor consultari facute la initiativa PNL si care au dat roade. Se mentine un echilibru intre responsabilitatea politica si relaxarea fiscala (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, dupa ce Codul Fiscal a fost votat in Camera Deputatilor ca noul Cod este rezultatul consultarilor initiate de liberali si ca acesta reprezinta un echilibru.

Alina Gorghiu cere deputatilor liberali sa faca presiuni pentru adoptarea legii votului de corespondenta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a cerut deputatilor liberali sa faca presiuni pentru adoptarea legii votului prin corespondenta, astfel incat la inceputul lunii noiembrie sa fie publicata in Monitorul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2441 seconds )