Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa o felicit pe doamna prim-ministru pentru modul cum rezista la atacuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Vreau sa o felicit pe doamna prim-ministru pentru modul cum rezista la atacuri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis felicitari premierului Viorica Dancila pentru modul cum rezista la toate atacurile la adresa sa, transmitand si Guvernului aprecieri pentru ceea ce realizeaza. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, cerere expresa pentru Liviu Dragnea: Are legatura cu Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Presedintele Klaus Iohannisa trimis, vineri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei.

Liviu Dragnea (PSD): Vreau sa o pe felicit pe doamna premier Dancila pentru modul cum rezista la toate aceste atacuri

Liviu Dragnea, presedintele PSD, i-a transmis felicitari premierului Viorica Dancila pentru modul in care rezista la toate atacurile la adresa sa, potrivit Agerpres. Vreau, de asemenea, spre final, sa o.

Liviu Dragnea anunta acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodarie din nord-estul tarii

Liviu Dragnea a anuntat, la Botosani, ca Guvernul va aproba curand, prin Ordonanta de Urgenta, un program de sprijin pentru locuitorii din nord-estul tarii, prin acordarea a 20. 000 de lei de gospodarie,.

Liviu Dragnea anunta o avalansa de facilitati financiare pentru mediul rural in nordul Moldovei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a anuntat vineri, la Botosani, o avalansa de facilitati financiare pentru nordul Moldovei, de la o suma de 20. 000 de lei pentru gospodariile care vor sa-si izoleze casele sau sa le racordeze la apa, canalizare sau gaze,.

Eugen Tomac (PMP): Tudorel Toader a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea. Sunt convins ca va ramane ministru pana pe 27 mai (VIDEO)

Tudorel Toader a fost folosit total si a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea, a declarat Eugen Tomac, pentru B1 TV. Presedintele PMP mai crede ca Toader va ramane ministru al Justitiei.

Liviu Dragnea (PSD): in toamna, vom avea alegeri prezidentiale. Atunci este momentul in care trebuie sa eliberam Romania de aceasta capusa care se numeste Iohannis

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, joi, ca o sa anunte daca va candida sau nu la alegerile prezidentiale din toamna acestui an dupa scrutinul pentru Parlamentul European, potrivit Agerpres. Vreau s.

VIDEO Dancila: Nu o sa fac niciun pas inapoi. Am o datorie fata de romani, fata de tara mea si fata de Liviu Dragnea

La primul miting electoral alaturi de Liviu Dragnea, Viorica Dancila le-a spus pesedistilor ca nu o sa faca niciun pas inapoi pentru ca are o datorie fata de romani si fata de tara, dar si fata de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, dupa vizita in Botosani: Am intalnit romani adevarati, care mi-au spus ca traiesc mai bine

Liviu Dragnea a postat pe retelele de socializare un mesaj dupa vizita in Botosani, amintind de programele pentru aceasta zona pe care PSD le-a aprobat si finantat. Astazi, am intalnit la Botosani.

Liviu Dragnea anunta amenzi pentru firmele care practica dublul standard: La initiativa Mariei Grapini, s-a realizat o dezbatere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vrea ca social-democratii sa depuna in Parlament un proiect de lege impotriva dublei calitati a produselor, care sa prevada inclusiv o amenda de 4% din cifra de.

Liviu Dragnea (PSD): Daca vom lua decizia sa mergem cu Guvernul in Parlament pentru restructurare avem majoritate fara UDMR, fara niciun fel de problema

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat vineri ca actuala coalitie are majoritate in Parlament si fara UDMR, in cazul in care se va ajunge la varianta restructurarii Guvernului, transmite Agerpres citat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )