Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea a vrut sa o demita pe Sorina Pintea: Dezvaluirile lui Victor Ponta

B1 B1,
Liviu Dragnea a vrut sa o demita pe Sorina Pintea: Dezvaluirile lui Victor Ponta

Victor Ponta a dezvaluit luni seara ca Liviu Dragnea a vrut sa o demita din Guvern pe Sorina Pintea promitandu-i aceasta functie lui Nicolae Banicioiu cand acesta a vrut sa devina presedinte executiv al. continuă pe B1

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: Centrele regionale de transfuzie sanguina sunt la pamant

Ministrul sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca Romania se confrunta cu o amre problema in sectorul strategic al transfuziilor sanguine, centrele regionale fiind la pamant in conditiile in care nevoia de sange este foarte mare.

Ion Cristoiu, scenarii-bomba legate de decizia in cazul lui Liviu Dragnea

Ion Cristoiu a vorbit despre decizia in cazul lui Liviu Dragnea,in dosarul angajarilor din Teleorman. Jurnalistul e de parere ca seful Camerei Deputatilor va fi condamnat. Cred ca Liviu Dragnea.

Mungiu-Pippidi: Liviu Dragnea este tinta - dosarul e abuziv

In dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru angajarile fictive de la DGASPC Teleorman, liderul PSD este o tinta, iar dosarul este unul abuziv, afirma politologul Alina Mungiu-Pippidi, pe site-ul.

Saptamana decisiva pentru soarta lui Liviu Dragnea

Maine va fi o zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Magistratii de la ICCJ urmeaza sa dea sentinta in dosarul in care procurorii DNA cer 10 ani de inchisoare pentru liderului PSD. O decizie de condamnare ar fi.

Alina Mungiu Pippidi, despre dosarul liderului PSD: Liviu Dragnea e o tinta politica principala

Politologul Alina Mungiu Pippidi sustine, intr-un editorial publicat in romaniacurata. ro, ca Liviu Dragnea este o tinta politica, referindu-se la verdictul asteptat in dosarul DGASPC Teleorman, in care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )