Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Nistoran, noul presedinte al Consiliului de Administratie Romgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Nistoran, noul presedinte al Consiliului de Administratie Romgaz

Liviu Nistoran este noul presedinte al Consiliului de Administratie CA) Romgaz SNG), potrivit unui comunicat de presa al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Nistoran, noul presedinte al Consiliului de Administratie SNG

Liviu Nistoran este noul presedinte al Consiliului de Administratie CA) Romgaz SNG), potrivit unui comunicat de presa al companiei publicat pe Bursa de Valori Bucuresti.

Gheorghe Gabriel Gheorghe si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romgaz, fiind inlocuit cu Dorin Liviu Nistoran

Gheorghe Gabriel Gheorghe a renuntat la functia de presedinte al Consiliului de Administratie si la mandatul de administrator al Romgaz, informeaza compania. Decizia a fost luata dupa ce a fost numit membru in Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Dupa aceasta numire nu putea ramane administrator la Romgaz.

Seful Consiliului de Administratie al Romgaz si-a dat demisia

Gheorghe Gheorghe Gabriel a demisionat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romgaz, in locul sau fiind numit unul dintre membrii CA Dorin Liviu Nistoran, a informat producatorul de gaze BVB.

Parlamentul a votat conducerea ANRE: Dumitru Chirita, noul presedinte

Deputatul PSD Dumitru Chirita a fost votat luni in Parlament in functia de presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), in conditiile in care mandatul de cinci ani al actualului presedinte, Niculae Havrilet, expira pe 23 octombrie, iar vicepresedinte a fost votat Zoltan Nagy-Bege, de la UDMR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )