Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora, dupa discursul lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora, dupa discursul lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA

Liviu Plesoianu a facut un anunt de ultima ora, dupa ce a auzit declaratiile lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA. Deputatul PSD a spus ca este mai hotarat ca oricand sa candideze la alegerile. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu: Trinomul KKK instaureaza in Romania Statul Nazist

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, sustine ca in Romania se trece la next level, iar Trinomul Klaus-K.

Liviu Plesoianu, despre scandalul momentului: Se trece de la Statul Paralel la Statul Nazist

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, sustine intr-o postare pe Facebook ca in Romania se trece la next level, iar Trinomul Klaus-Kovesi-Klemm face un upgrade si trece de la Statul Paralel la Statul.

Anunt de ultima ora de la CFR Calatori. Cum circula trenurile pe codul portocaliu de ninsori

Municipiul Bucurestisi judeteleGiurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, ConstantasiTulceaintra luni dimineata, la ora 10:00, sub Cod portocaliu de vant puternic, nins.

Decizie de ultima ora! Cristi Borcea, la munca de jos!

Decizie de ultima ora, care il vizeaza direct pe Cristi Borcea! Ce se intampla acum la Penitenciarul din Jilava si care sunt problemele care ii dau batai de cap afaceristului, aflati din materialul Antena.

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa anuntul motiunii impotriva lui Tudorel Toader: Veti fi dorit sa nu fi depus mizeria voastra simpla

Deputatul PSD Liviu Plesoianua reactionat la anuntul ca USR va depune o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sfei DNA, Laura Codruta.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora despre pilonul 2 de pensii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari miercuri ca nu se desfiinteaza pilonul 2 de pensii, dar a precizat ca este in analiza posibilitatea ca fiecare persoana sa poata sa aleaga daca vrea.

Anunt de ultima ora! Gabriela Firea: Scolile din Bucuresti raman inchise toata saptamana

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile raman inchise toata saptamana. in aceasta sedinta extinsa, in cazul Comandamentului de iarna de la Primaria Generala Bucuresti, am avut.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: E posibil ca si miercuri cursurile sa fie suspendate in Capitala

Gabriela Firea a vorbit despre ultimele masuri pe care Primaria Capitalei le-a luat din cauza vremii severe. Noi am terminat ciar acum inca un comandament de iarna si chiar acum suntem pe strazi pentru a.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora pentru angajatii de la privat

Companiile din mediul privat mai pot apela la varianta acordarii de bonusuri, in loc de marire salariala, pana la data de 31 martie 2018, iar ulterior acesti angajatori trebuie sa inregistreze in Revisal.

Mircea Sandu a luat primul cuvant dupa discursul lui Lupescu

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a tinut sa ia primul cuvantul dupa dicursul lui Ionut Lupescu de la prezentarea candidaturii sale pentru presidintia Federatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )