Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Plesoianu, discurs fulminant la Congresul PSD: Am decis sa vin in camasa neagra, pentru ca asistam la un film horror. O sa aleg sa vorbesc despre Liviu Dragnea, chiar daca risc sa vina monstrii cei rai (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Plesoianu, discurs fulminant la Congresul PSD: Am decis sa vin in camasa neagra, pentru ca asistam la un film horror. O sa aleg sa vorbesc despre Liviu Dragnea, chiar daca risc sa vina monstrii cei rai (VIDEO)

Social-democratul Liviu Plesoianu, candidat la sefia PSD, a sustinut un discurs fulminant la Congresul de sambata, fiind aplaudat frenetic de social-democratii prezenti al Sala Palatului. Deputatul a. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, discurs furtunos la Congresul PSD. Ce a spus despre sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea - VIDEO

Social-democratii s-au reunit sambata in congres extraordinar, pentru a-si alege presedintele, presedintele executiv si secretarul general al partidului. Liviu Plesoanu, deputat PSD, a amintit de Liviu.

Liviu Plesoianu, atac la conducerea PSD: ,E timpul trierii barbatilor de stat de mimozele ipocrite

Deputatul Liviu Plesoianu, a lansat, miercuri dimineata, un atac dur la adresa actualei conduceri a .

Liviu Plesoianu, reactie dura la conducerea PSD: La nivel de varf, conducerea a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Nu voi accepta lucrul acesta niciodata

Liviu Plesoianu, unul dintre candidatii la sefia PSD, a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Exces de Putere ca dezamagirea oamenilor in ceea ce priveste conducerea social-democratilor s-a produs pe.

Liviu Plesoianu, inainte de congres, acuzatii la adresa premierului: PSD si-a pierdut independenta. E dependent de sfetnicii doamnei Dancila

Liviu Plesoianu, candidat la sefia PSD, a declarat sambata ca partidul nu este independent in momentul de fata, ci depinde de sfetnicii Vioricai Dancila. Deputatul social-democrat a adaugat ca pentru functia de secretar general il sustine pe Codrin Stefanescu.

Liviu Plesoianu, acuzatii la adresa Vioricai Dancila inainte de Congres: Partidul si-a pierdut independenta, este dependent de tot felul de sfetnici pe care ii are doamna Dancila, unii oficiali, altii neoficiali

Deputatul PSD Liviu Plesoianu lanseaza acuzatii grave chiar inainte de Congresul PSD. Candidat la functia de presedinte al partidului, Plesoianu a sustint, la sosirea la Sala Palatului, ca Viorica Dancila a pr.

Anunt-bomba facut de Liviu Plesoianu dupa ce a pierdut alegerile pentru sefia PSD

Deputatul social-democrat Liviu Plesoianu a declarat, sambata, in urma votului final de la Congresul PSD, ca va candida cu siguranta la alegerile prezidentiale, intr-un fel sau altul. in niciun caz nu.

Liviu Plesoianu: Candidez la prezidentiale pentru o Romanie vie si nesufocata de ipocrizie

Liviu Plesoianu si-a aratat intentia de a candida la congresul PSD pentru calitatea oficiala de presedinte al partidului desemnata in lupta electorala pentru Cotroceni. De ce candidez la acest Congres si.

Adrian Nastase, dupa Congresul PSD: A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a scris, sambata, pe blogul personal, ca a rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor, dupa Congresul PSD. Totodata, acesta a subliniat ca i se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu, dupa ce s-a clasat pe locul doi, dupa Dancila, in cursa pentru functia de presedinte al social-democratilor. Potrivit acestuia, departamentele partidului vor trebuie revigorate si va trebui ales un nou presedinte al Consiliului National, precum si modernizarea doctrinei si pregatirea unor cadre tinere.

Codrin Stefanescu, despre congresul PSD: imi este teama de ce se va intampla dupa. incep sa cada masti

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie a declarat, vineri seara, la Antena 3 ca si-ar dori sa faca echipa si cu Liviu Plesoianu si cu Serban.

Liviu Plesoianu, dupa ce a pierdut sansa de a deveni noul presedinte al PSD: Nu ma regasesc in noua linie ideologica a conducerii PSD

Liviu Plesoianu, a pierdut alegerile pentru conducerea PSD, iesind pe locul doi, imediat dupa Viorica Dancila. Plesoianu a strans 715 voturi pentru functia de presedinte al PSD, in timp ce Dancila a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )