Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Plesoianu isi da din nou in petic si il ataca pe Iohannis: Meriti cu siguranta inca un mandat! POLITRUCULE

B1 B1,
Liviu Plesoianu isi da din nou in petic si il ataca pe Iohannis: Meriti cu siguranta inca un mandat! POLITRUCULE

Deputatul PSD Liviu Plesoianu lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Plesoianu reaminteste o declaratie mai veche a lui Iohannis, din 2014, cand acesta afirma ca este un politruc care. continuă pe B1

Liviu Plesoianu a sesizat Ministerul Public cu privire la posibile infractiuni impotriva securitatii nationale

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca a sesizat Ministerul Public cu privire la posibile infractiuni impotriva securitatii nationale, dupa ce Sebastian Ghita a afirmat ca fostul prim-adjunct al.

O noua lovitura pentru sefa DNA. Kovesi este chemata din nou sa dea explicatii la Inspectia Judicara

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Sefa DNA este chemata din nou sa dea explicatii la Inspectia Judiciara pentru abuzurile comise. De aceasta data Kovesi a fost citata pentru actiunea legata de co.

O noua lovitura pentru sefa DNA. Kovesi este chemata din nou sa dea explicatii la CSM

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Sefa DNA este chemata din nou sa dea explicatii la Inspectia Judiciara pentru abuzurile comise. De aceasta data Kovesi a fost citata pentru actiunea legata de co.

Produsele Nestle, din nou pe rafturile magazinelor

Sute de produse Nestle vor ajunge din nou pe rafturile magazinelor dupa ce compania a reusit sa ajunga la un acord cu retailerii europeni, rezolvand disputa legata de preturi, transmit Bloomberg si Reuters.

Reactii dure dupa ce Real Madrid a fost ajutata nca o data de arbitri - E aceeasi poveste mereu: Real a jucat din nou n 12

Real Madrid s-a calificat, pentru a treia oara consecutiv, in finala Champions League, dupa ce a trecut in semifinale de Bayern Munchen 2-1 in tur, 2-2 in retur). Calificarea madrilenilor e insa contestata puternic de presa catalana, dar si de jucatorii lui Bayern Munchen, dupa ce arbitrul turc Cuneyt Cakir a comis mai multe greseli in defavoarea bavarezilor. E aceeasi poveste mereu: nu se da nimic. Real a jucat din nou in 12. Si nu, nu e vorba de fani, ci de turcul Cakir, au scris jurnalistii de la Sport. es.

VIDEO Bayern Munchen, din nou victima arbitrilor mpotriva Realului - Eduardo Iturralde Gonzalez, unul dintre cei mai importanti arbitri din istoria Spaniei: Bayern a avut doua penalty-uri

Bayern Munchen a trait din nou cosmarul de anul trecut cu Real Madrid, fiind inca o data victima greselilor de arbitraj. Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA si unul dintre cei mai importanti fluierasi din istoria Spaniei, a recunoscut ca trupa lui Zinedine Zidane s-a calificat cu noroc.

Viorica Dancila gafeaza din nou: Premierul s-a incurcat in stadioanele care urmeaza sa fie renovate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila gafeaza din nou. De data aceasta, nu intr-o sedinta de Guvern, la Palatul Victoria, ci intr-un interviu televizat. Prim-ministrul s-a incurcat in stadioanele care urmeaza sa fie.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Miercuri dimineata, de la ora 10:00, va avea loc un nou exercitiu Miercurea Alarmelor, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU). Sirenele din tara vor emite semnalul.

Cristian Pomohaci, din nou la tribunal: Ce probleme are acum fostul preot (VIDEO)

Cristian Pomohaci, din ce in ce mai des la tribunal. Fostul preot a fost prins de politisti in timp ce incalca regulile de circulatie. Nu se lasa, insa, si, pentru a treia oara in ultimul an, Pomohaci a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )