Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liviu Plesoianu nu a reusit sa stranga semnaturile necesare pentru candidatura la prezidentiale: M-am lamurit

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu nu a reusit sa stranga semnaturile necesare pentru candidatura la prezidentiale: M-am lamurit

Liviu Plesoianu a anuntat ca nu a reusit sa stranga toate semnaturile pentru a candida la alegerile prezidentiale. Termenul limita de depunere a candidaturii e duminica, 22 septembrie. in ce ma. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu nu a reusit strans semnaturile necesare candidaturii la prezidentiale: M-am lamurit

Liviu Plesoianu a anuntat ca nu a reusit sa stranga toate semnaturile pentru a candida la alegerile prezidentiale. Termenul limita de depunere a candidaturii e duminica, 22 septembrie. in ce ma.

Prezidentiabilul PMP si-a depus oficial candidatura la BEC. Theodor Paleologu: Cred ca presedintele Romaniei nu e atat un politician, cat un diplomat (VIDEO)

Theodor Paleologu, prezidentiabilul PMP, s-a prezentat la Biroul Electoral Central unde si-a depus semnaturile necesare pentru candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie. Sunt un diplomat, in.

Liviu Plesoianu iese din cursa pentru Cotroceni: Am strans uluitor de multe semnaturi, dar insuficiente

Liviu Plesoianu a anuntat, vineri, pe Facebook ca nu a intrunit numarul necesar de semnaturi pentru a candida la alegerile prezidentiale 200. Deputatul PSD a criticat inca o data decizia partidului de a o sustine pe Vioricai Dancila pentru Cotroceni in detrimentul sau.

Oficial. Viorica Dancila si-a depus candidatura la prezidentiale. Avem nevoie de un presedinte activ. As fi primul presedinte care a fost si premier

Presedintele PSD Viorica Dancila a depus joi semnaturile necesare pentru inscrierea la alegerile prezidentiale din iarna. As fi primul presedinte care a fost si premier, a declarat aceasta, care a subliniat ca un avantaj al sau fata de restul candidatilor e ca-i place sa stea in mijlocul oamenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )