Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Pop: Contractul colectiv de munca pentru angajatii ROMATSA poate fi inregistrat luni

B1 B1,
Liviu Pop: Contractul colectiv de munca pentru angajatii ROMATSA poate fi inregistrat luni

Contractul colectiv de munca pentru angajatii ROMATSA poate fi inregistrat luni de Inspectia Muncii, indiferent de ora la care se vor finaliza negocierile dintre sindicalisti si autoritati, astfel incat acesta. continuă pe B1

Angajatii ROMATSA au renuntat la greva de maine

17 - Angajatii ROMATSA au renuntat la greva de maine. Contractul colectiv de munca a fost semnat. Negocierile de la ROMATSA au durat mai bine de opt ore. Ministrul Transporturilor a.

Sindicalistii ROMATSA, despre acordul privind contractul colectiv de munca: Este doar o mica victorie, lupta continua si vom face tot posibilul pentru decapusarea acestei institutii (VIDEO)

Liderul de sindicat ROMATSA, Gabriel Tudorache, a declarat ca au ajuns la un acord cu conducerea in ceea ce priveste contractul colectiv de munca, astfel incat greva generala programata pentru marti a fost.

Ministrul Transporturilor: Greva de la ROMATSA a fost anulata. S-a semnat contractul colectiv de munca (VIDEO)

Ministrul Trasporturilor, Iulian Matache, a anuntat luni ca protestul sindicalistilor de la ROMATSA programat pentru 1 septembrie a fost anulat. S-a semnat contractul colectiv de munca, se va depune astazi luni -.

Angajatii Romatsa afla vineri daca pot intra in greva generala

Angajatii Romatsa afla vineri daca pe 1 septembrie pot intra in greva generala. Conducerea companiei a contestat in instanta protestul anuntat inca de saptamana trecuta, dar judecatorii au amanat.

Angajatii ROMATSA afla vineri daca protestul de pe 1 septembrie este legal, dupa ce conducerea a facut plangere in instanta

Angajatii ROMATSA afla vineri daca vor putea intra in greva generala de martea viitoare, informeaza B1 TV. Magistratii Tribunalului Bucuresti vor decide daca protestul sindicalistilor este legal dupa ce.

Sindicatul ROMATSA: Sanse mici pentru anularea grevei de marti. Vom asigura oricum peste 50% din traficul aerian

Sindicalistii de la ROMATSA spun ca au ajuns la un acord cu conducerea privind cele 14 revendicari pe care le-au prezentat, insa greva generala anuntata pentru marti nu poate fi anulata in absenta contractului colectiv de munca, pentru semnarea caruia intampina mai multe probleme.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )