Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Pop, la DNA in dosarul Sorinei Pintea

Adevărul Adevărul,
Liviu Pop, la DNA in dosarul Sorinei Pintea

Liviu Pop a venit astazi la DNA insotit de avocat pentru a fi audiat in dosarul in care fostul ministrul al Sanatatii Sorina Pintea a fost arestata preventiv in urma cu o saptamana sub acuzatia de luare de mita, fiind pusa in libertate sub control judiciar vineri. continuă pe Adevărul

Liviu Pop s-a prezentat la DNA pentru a da declaratii in dosarul Sorinei Pintea

Social-democratul Liviu Pop s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde este audiat in dosarul fostului ministru al Sanatatii, Sorina pintea. Pop s-a prezentat in fata.

Seful DNA, dezvaluiri despre dosarul Sorinei Pintea. Ce informatii au iesit la iveala

Seful DNA spune ca in cazul Sorinei Pintea s-au respectat toate drepturile procesuale, s-a pus la dispozitie dosarul, asa se face ca au iesit la iveala informatii din ancheta.

Conducerea DNA sustine ca avocatul Sorinei Pintea a primit toate probele din dosarul acesteia

Procurorul sef al DNA Crin Bologa vorbeste despre dosarul Sorinei Pintea si arata ca institutia ia .

Liviu Pop, audiat la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata pentru luare de mita

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a fost audiat luni la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata sub control judiciar pentru luare de mita.

Senatorul PSD Liviu Pop, audiat la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata pentru luare de mita

Senatorul PSD de Maramures Liviu Pop a fost audiat luni la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata sub control judiciar pentru luare de mita.

Fiul Sorinei Pintea: Noi traiam simplu, ca orice familie de conditie medie din Romania

Ionut Pintea, fiul Sorinei Pintea, a declarat vineri ca mama lui nu i s-a plans niciodata ca ar avea nevoie de bani, deoarece ei traiau simplu, ca orice familie de conditie medie din Romania.

Sotul Sorinei Pintea: Coldea (SRI) a fost seful meu direct

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminica, la Antena 3, intrebat fiind daca il cunoaste pe Florian Coldea, director adjunct al SRI, ca nu l-a cunoscut personal, dar ca i-a fost sef.

Sotul Sorinei Pintea infirma ca fostul ministru va candida la Primaria Baia Mare

Sotul Sorinei Pintea infirma faptul ca fostul ministru al Sanatatii ar mai vrea sa candideze pentru functia de primar la Baia Mare, asa cum s-a auzit zilele acestea.

Sotul Sorinei Pintea: Sotia mea in spital, nu e bine deloc. Nu inteleg de ce a fost plimbata in catuse, avand o stare de sanatate asa precara

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminica, la Antena 3, ca fostul ministru al Sanatatii nu are o stare deloc buna, iar acum este internata si i se fac mai multe analize.

Avocatul Sorinei Pintea: Ne asteptam la o decizie de revocare totala a masurii arestului preventiv

Viorel Mocanu, avocatul Sorinei Pintea, a spus ca se astepta ca fostul ministru sa fie eliberat, ba chiar se astepta ca masura arestului preventiv sa fie revocata total.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )