Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Pop iar s-a facut de ras: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

B1 B1,
Liviu Pop iar s-a facut de ras: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

O noua gafa marca Liviu Genunche Pop. Ministrul Educatiei a declarat ca fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!. Afirmatia plina de substanta a. continuă pe B1

Ministrul Liviu Pop a gafat din nou: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a comis-o din nou. in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi, ministrul Educatiei a tinut un discurs in stilul sau.

Liviu Pop, o noua gafa, la deschiderea anului universitar: Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces la studii, un viitor mai bun decat cel prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, la deschiderea anului universitar. Pop a mers luni la Iasi, pentru a participa la deschiderea anului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, afirmand, cu acest prilej, ca este dator cu reforma Educatiei, indiferent daca acest lucru ii place sau nu, daca starneste critici sau nu, potrivit Agerpres. Liviu Pop a spus si ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

VIDEO Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

Gafele lui Pop. Azi, Fiecare copil trebuie sa aiba un viitor mai bun decat cel din prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, in timp ce se afla la Universitatea Alexandru Ioan Cuza de la Iasi, pentru deschiderea anului universitar. Pop a afirmat ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

E OFICIAL! LIVIU POP, ministrul Educatiei, ANUNT DE ULTIMA ORA!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a precizat joi ca Executivul va fi cel care va decide ca sarcina publicarii manualelor scolare sa fie asumata de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Editura Didactica si.

Cum a fentat ministrul Educatiei, Liviu Pop, un grup de dascali protestatari la Iasi. Initial, promisese ca va discuta cu ei

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, nu a stat de vorba cu profesorii care au pichetat Prefectura Iasi in cursul zilei de 2 octombrie, nemultumiti ca actuala putere nu si-a onorat promisiunile din Programul de Guvernale.

Liviu Pop, la deschiderea anului universitar: Faceti o facultate ca sa reusiti in viata! invatati carte, ajutati Romania sa se ridice

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat luni, la Iasi, in cadrul deschiderii oficiale a anului universitar, ca invatamantul are nevoie de vorbe frumoase, dar si de.

Baconschi, replica dura dupa ce Liviu Pop l-a atacat pe Plesu: Atat a invatat prostul semidoct

Dupa ce ministrul Educatiei, Liviu Pop, a scris pe Facebook ca Andrei Plesu nu reuseste sa tina stacheta sus, fostul ministru de Externe Teodor Baconschi i-a replicat demnitarului PSD: Atat a invatat prostul semidoct, instalat abuziv intr-o functie publica: sa spuna ca intelectualii care-l critica sau pur si simplu se amuza pe seama tampeniilor lui) sunt PRETINSI intelectuali .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )