Libnet.ro
UNICEF

06:15

Livrarile de PC-uri au atins cel mai slab nivel din ultimii sase ani

Hotnews Hotnews,
 Livrarile de PC-uri au atins cel mai slab nivel din ultimii sase ani

In primele trei luni ale anului livarile mondiale de PC-uri au fost la cel mai mic nivel din 2009 incoace: 68,5 milioane unitati, arata datele IDC. In anii dinaintea crizei livrarile trimestriale depaseau si 90 milioane unitati. Lenovo si-a pastrat locul intai, cu aproape 20% din piata, iar HP este la mica distanta. Dell, Acer si Asus au completat top cinci. continuă pe Hotnews

Vanzarile de PC-uri, la cel mai scazut nivel din 2009

Livrarile de calculatoare personale la nivel global s-au redus cu 6,7% in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 68,5 milioane de unitati, marcand cel mai scazut nivel din 2009 pana in prezent, potrivit datelor IDC.

Cel mai popular obiectiv turistic din Romania, castelul Bran, scos la vanzare pentru 80 de milioane de euro

Sa ne bucuram cat mai putem de castelul Bran - este mesajul pe care il da mostenitoarea de drept. Dupa ce a fost alungata de acolo si dupa ce a refacut cu greu castelul golit de stat. Cel mai popular obiectiv.

LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda.com

In incercarea de a va pregati mai bine pentru viitorul vostru loc de munca, cei de la LinkedIn au cumparatserviciul de cursuri online Lynda. com. in timp ce Facebook reuseste sa fie subiectul unor noi stiri aproape in fiecare zi, cei de la LinkedIn fac o treaba foarte buna in a evita lumina reflectoarelor. Este adevarat [] LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda. com Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Game of Thrones, cel mai piratat show TV din toate timpurile

Noul sezon Game of Thrones este descarcat ilegal de 100. 000 de utilizatori in fiecare zi. Serialul a fost declarat, in anul 2014, cel mai piratat show TV din lume, din toate timpurile.

Cum arata Gusturi Romanesti, cel mai nou concept de magazin Mega Image

Mega Image a deschis in Bucuresti magazinul Gusturi Romanesti, cel mai nou concept al retailerului care ia numele unei marti proprii si in care se va comercializa produse cu specific romanesc.

Economisti: Romania va putea adera la zona euro, cel mai probabil, dupa 2020

Adoptarea euro va avea loc cel mai devreme dupa 2020, intrucat termenul asumat politic, 2019, a fost unul formal, fara ca autoritatile sa aiba o agenda si o strategie bine definita, in conditiile in care.

Cei care construiesc Apple Watch trebuie sa lucreze trei ani pentru a-l cumpara pe cel mai scump

Apple Watch Edition, ceasul inteligent de 10. 000 de dolari al celor de la Apple, ar necesita un efort financiar exceptional din partea unora. Apple Watch Edition va costa in Statele Unite nu mai putin de 10. 000 de dolari, insa in unele tari, acesta va fi chiar mai scump decat atat. Dupa cum scriu si cei [] Cei care construiesc Apple Watch trebuie sa lucreze trei ani pentru a-l cumpara pe cel mai scump Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Miss cel mai frumos fund si-a pus credinciosii in cap: si-a pictat chipul Fecioarei Maria pe trupul gol

Modelul brazilian Indianara Carvalho, celebra pentru ca a castigat titlul pentru cel mai frumos fund din lume in 2014 si pentru ca a redevenit virgina in urma unei operatii, a scandalizat credinciosi din toata lumea dupa ce a facut publice poze in care chipul Fecioarei Maria apare pictat pe trupul sau gol.

Gino Iorgulescu, despre situatia fotbalului romanesc: Sistemul cu 14 echipe este cel mai bun. Ne aflam intr-o perioada dificila

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, a vorbit despre situatia in care se afla fotbalul romanesc, despre cate echipe e bine sa aiba Liga 1 si despre cum poate ajuta insolventa unele cluburi. Sistemul cu 14 echipe in prima liga este cel mai bun, a precizat Iorgulescu.

Cel mai asteptat festival din Romania anului 2015 ii aduce la Cluj pe Armin van Buuren si pe Dimitri VegasLike Mike

UNTOLD Festival, cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania, ii aduce la Cluj doi artisti foarte apreciati, Armin van Buuren si, pentru prima data in tara noastra, Dimitri VegasLike Mike.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )