Libnet.ro
UNICEF

01:05

Llosa, despre Nobelul lui Dylan:Premiul trebuie dat unui scriitor, nu unui cantaret. Urmatorul va reveni unui fotbalist?

Adevărul Adevărul,
Llosa, despre Nobelul lui Dylan:Premiul trebuie dat unui scriitor, nu unui cantaret. Urmatorul va reveni unui fotbalist?

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa, laureat al premiului Nobel pentru Literatura pe 2010, a declarat recent, aflat la Berlin, ca nu este de acord ca un muzician sa primeasca distinctia pentru literatura, facand referire la Bob Dylan, scrie El Mundo. continuă pe Adevărul

Mario Vargas Llosa despre Nobelul pentru literatura acordat lui Bob Dylan: Premiul Nobel trebuie sa fie pentru scriitori nu pentru cantareti

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa, castigator al premiului Nobel pentru Literatura in 2010, a declarat miercuri la Berlin, cu prilejul prezentarii noului sau roman Cinco esquinas, ca Nobelul pentru literatura trebuie sa fie pentru scriitori, nu pentru cantareti, intr-o aluzie clara la Academia Suedeza privind decernarea acestui premiu lui Bob Dylan, relateaza Agerpres citand EFE.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )