Libnet.ro
UNICEF

08:01

Un loc care traieste (cateva precizari pentru ministrul Turismului)

Hotnews Hotnews,
 Un loc care traieste (cateva precizari pentru ministrul Turismului)

Actualul ministru al Turismului a vizitat de curand statiunea Paltinis, aflata la 30 de km de Sibiu. Locul nu este doar unul al drumetiilor pe munte, cu trasee minunate, ci si pentru cine e interesat al unui popas cu tenta culturala in lumea lui Constantin Noica. Multi stiu ca acolo, la 4. 000 de picioare deasupra omenirii, filozoful roman si-a petrecut ultimii ani din viata. Tot acolo a dorit sa ramana si dupa moarte mormantul sau se afla in curtea Schitului). continuă pe Hotnews

Ministrul Turismului, despre alegerile anticipate: Din pacate, orice e posibil, insa putem merge cu capul sus in fata romanilor

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, considera ca alegerile anticipate ar putea fi posibile, iar daca vor avea loc, PSD poate sa mearga cu capul sus in fata romanilor. intrebat daca sunt posibile alege.

Ministrul Turismului, despre anticipate: Din pacate, orice e posibil

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, considera ca alegerile anticipate ar putea fi posibile, iar daca vor avea loc, PSD poate sa mearga cu capul sus in fata romanilor, transmite Agerpres.

Ministrul Turismului atrage atentia autoritatilor locale sa depuna documentatii pentru Masterplanul de investitii

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a verificat, marti, doua proiecte finantate de minister, ocazie cu care a declarat ca trage un semnal de alarma pentru autoritatile locale care nu au depus pana acum documentatiile tehnico-economice la Ministerul Turismului pentru proiectele ce se regasesc in Masterplanul de investitii.

Ministrul Turismului: Secretarii de stat ai ALDE ar trebui sa demisioneze si ei

Ministrul Turismului, lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, spune ca secretarii de stat ai ALDE ar trebui sa demisioneze. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa ramana. in momentul in care ai plecat de la guvernare, trebuie sa pleci cu totul. Secretarii de stat sunt numiti politic, a declarat ministrul Bogdan Trif, miercuri, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Cum vrea ministrul Turismului sa faca zonele montane atractive pentru turisti in orice zi a anului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat ca intentioneaza sa dezvolte o serie de proiecte in zona montana, astfel incat aceasta sa devina obiectiv turistic in fiecare zi din an.

Ministrul Turismului anunta ca vom sti cati turisti viziteaza Romania abia peste doi ani. Bogdan Trif: `O sa avem o radiografie exacta`

Bogdan Trif, ministrul Turismului, a declarat, miercuri, ca nu se stie cu exactitate cati turisti au vizitat Romania in aceasta vara, dar a precizat ca peste doi ani va exista un sistem informatic, finantat cu.

Ministrul Turismului: Secretarii de stat ai ALDE ar trebui sa demisioneze

Ministrul Turismului, lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, spune ca secretarii de stat ai ALDE ar trebui.

Ministrul Turismului, despre anticipate: Putem merge cu capul sus in fata romanilor

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, considera ca alegerile anticipate ar putea fi posibile, iar daca .

in august, au aparut 8 proiecte de acte normative cu implicatii fiscale: Care sunt noutatile majore pentru mediul de afaceri

Ministerul de Finante a lansat recent opt proiecte de acte normative care aduc numeroase modificari cu impact major, unele dintre masuri fiind solicitate de mai mult timp chiar de mediul de afaceri cu scopul de a imbunatati, clarifica sau simplifica cadrul fiscal si de reglementare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )