Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep de luni in clasamentul WTA. Schimbari posibile

Playtech Playtech,
Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep de luni in clasamentul WTA. Schimbari posibile

Simona Halep ar putea cobori pe locul patru in clasamentul WTA, la finalul turneului de la Roma, potrivit Mediafax. Sunt luate in calcul rezultatele surprinzatoare in timpul competitiei din capitala Italiei. Din aceasta cauza, Halep risca sa ajunga de pe pozitia a doua pe pozitia a patra. Trebuie tinut cont de faptul ca jucatoarea Kiki [] . continuă pe Playtech

CALCULE Cat de mult poate cadea Simona Halep in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roma

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului de la Roma, dupa ce a pierdut in trei seturi in fata cehoaicei Marketa Vondrousova.

Simona Halep cedeaza in fata lui Vondrousova si paraseste WTA Roma: Locul al doilea in ierarhia mondiala este in pericol

Simona Halep a pierdut partida cu Marketa Vondrousova 19 ani), scor 2-6 / 7-5 / 6-3, si paraseste turneul de la Roma chiar inainte de faza optimilor de finala.

Kiki Bertens, eliminata in semifinale la Roma. Simona Halep ajunge pe locul trei

Simona Halep va fi numarul trei mondial in clasamentul pe care WTA il va da publicitatii luni dupa ce turneul de la Roma se va fi incheiat.

WTA Roma: Karolina Pliskova s-a calificat in finala / Cehoaica o poate depasi pe Simona Halep in clasament

Karolina Pliskova 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Maria Sakkari 39 WTA), scor 6-4, 6-4. Cehoaica se va duela pentru titlu cu Johanna Konta 42 WTA). in cazul unei victorii, Karolina va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

Kiki Bertens ameninta locul doi ocupat de Simona Halep

Eliminata in turul doi la Roma, jucatoarea Simona Halep risca sa piarda locul doi in clasamentul WTA.

WTA Roma: Cand vor juca Simona Halep si Mihaela Buzarnescu - Ar putea evolua fiecare de doua ori in cursul zilei de joi

Cel putin ipotetic, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu ar putea juca de doua ori in cursul zilei de joi, conform programului anuntat de organizatorii turneului Premier 5 de la Roma. Asta, desigur, daca vor trece de Marketa Vondrousova, respectiv Julia Goerges.

WTA Roma: Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 5-7, 3-6 / Halep paraseste competitia in turul doi

Finalista in ultimii doi ani la turneul de la Roma, Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata inca din turul al doilea primul meci jucat) la actuala editie. Drumul romancei a fost oprit de Marketa Vondrousova 44 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut si la Indian Wells. Cehoaica a revenit de la 0-1 la seturi si s-a impus cu 2-6, 7-5, 6-3, dupa un meci care a durat doua ore si 10 minute. in setul decisiv, Halep a acuzat probleme medicale la piciorul stang.

Simona Halep, eliminata de la Roma! Grave probleme medicale

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma. Numarul 2 WTA a pierdut in fata sportivei Marketa Vondrousova, in 3 seturi, cu scorul de 6-2, 5-7, 3-6. Simona a acuzat probleme musculare, dar a tras tare sa termine meciul pe teren. Partida s-a jucat cu o zi intarziere din cauza ploii torentiale care [] .

LiveText Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 0-2

Simona Halep 2 WTA) debuteaza joi la turneul Premier 5 de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova 44 WTA). Partida se desfasoara pe arena Pietrangeli si poate fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 5-7, 1-2

Simona Halep 2 WTA) debuteaza joi la turneul Premier 5 de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova 44 WTA). Partida se desfasoara pe arena Pietrangeli si poate fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )