Libnet.ro
UNICEF

23:15

Loc de veci vandut de 4 ori mai ieftin ca pe piata, la Fiscul din Galati

B1 B1,
Loc de veci vandut de 4 ori mai ieftin ca pe piata, la Fiscul din Galati

Oferta mai mult decat generoasa pentru un loc de veci la Fiscul din Galati. Institutia va scoate la vanzare, saptamana viitoare, un loc de veci in Cimititul Eternitatea, dupa mai multe licitatii esuate in. continuă pe B1

Altex a inregistrat vanzari de 15 mil. euro de Black Friday. De trei ori mai mult decat estimarile initiale

Altex Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de retail electroIT, a inregistrat la finalul celor trei zile de vanzari de Black Friday vanzari de peste 15 milioane de euro, de trei ori mai mult fata de estimarile initiale ale companiei.

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Prin 2Parale, o retea de afiliere din tara noastra, s-au generat de 15 ori mai multe vanzari de Black Friday decat intr-o zi obisnuita de vineri, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Cele peste 200 de magazine online din 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, au inregistrat de Black Friday aproape 9. 500 de comenzi in valoare de 3,2 milioane de lei. Vanzarile generate de Black Friday au fost de 15 ori mai multe decat.

Ponta: Hava cere pentru 1 Decembrie de trei ori mai mult ca in Bucuresti, are comision de partid.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca daca primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, cere pentru manifestarile de 1 Decembrie de trei ori mai mult decat in Capitala, inseamna ca acesta suma este cu comision si nu va acorda bani publici pentru afaceri de partid, potrivit Mediafax. Ponta a fost intrebat daca Guvernul va aproba solicitarea primarului de Alba Iulia, Mircea Hava, pentru finantarea manifestarilor de 1 Decembrie care se ridica la 1,2 milioane de lei. Stiu ca sunt organizate .

RCS RDS: Nu mai difuzam Discovery pentru ca tarifele cerute sunt de 3 ori mai mari decat pentru alte canale similare

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune de pe piata locala, cu peste 3 milioane de abonati, nu mai poate difuza canalele Discovery, pentru ca tarifele percepute de compania de continut sunt de 3 ori mai mari decat pentru alte canale similare,.

Primaria sectorului 3 externalizeaza intretinerea parcurilor. Cateva preturi: Platan, 900 lei, arbore decorativ catalpa - 800 lei. Pe site-urile de profil, preturile sunt de trei pana la opt ori mai mici

Mai multe firme private se vor ocupa de intretinerea si modernizarea spatiilor verzi din sectorul 3 si a principalelor parcuri - Al. Ion Cuza, Titan, Titanii si Gh. Petrascu - potrivit unor hotarari adoptate de Consiliul local sector 3. Alesii locali au decis ca delegarea de servicii sa se faca prin licitatie restransa. Totodata, Consiliul a aprobat si sumele pe care le va plati operatorilor privati pentru fiecare operatiune in parte. Plante de 750 lei, masa de sah cu scaune de beton - 2. 698 lei, indicatoare metalice - 155 lei, amenajare suprafete cu scoarta de copac taiata - 69 lei/mp, sunt doar cateva dintre exemplele care ilustreaza noua grila de preturi. La toate aceste preturi se adauga TVA.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )