Libnet.ro
UNICEF

20:15

Localitatea din Romania unde indicele de infectare a trecut de 10 la mia de locuitori

Adevărul Adevărul,
Localitatea din Romania unde indicele de infectare a trecut de 10 la mia de locuitori

Comuna Ivesti din judetul Galati a ajuns la un indice de neinchipuit al infectarilor cu noul coronavirus. Autoritatile au plasat sub carantina o zona a localitatii, in conditiile in care testarile au scos in evidenta faptul ca cele mai multe imbolnaviri au avut loc pe o singura strada din comuna. continuă pe Adevărul

Localitatile din Romania unde masca a devenit obligatorie. Ce amenda poti incasa daca nu o porti

Inca de saptamana trecuta, purtarea mastii devine obligatorie si in spatii deschise, in zonele aglomerate si acolo unde se inregistreaza un numar crescut de cazuri de coronavirus, potrivit unui anunt.

INFOGRAFIC Topul dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Anul trecut industria locala a inregistrat vanzari de peste 200 milioane dolari

Pentru prima oara in istoria industriei de game development din Romania, cifra de afaceri inregistrata de cele peste 100 de studiouri ce activeaza local a depasit 200 milioane de dolari, conform studiului anual al Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania, in crestere cu 14,65% fata de 2018. Peste jumatate dintre studiourile romanesti se afla in Bucuresti.

Rasturnare de situatie: unde raman deschise cresele si afterschool-urile din Romania

In cadrul unei sedinte speciala convocata luni seara la ora 19:00, Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a luat decizia de a schimba situatia anuntata anterior a creselor si universitatilor. Unde raman deschise cresele si afterschool-urile in Romania Asadar, cresele si afterschool-urile vor ramane deschise. insa pentru universitati, se va lua o decizie miercuri, 21 .

Adunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania (MLNR)

IN data de 10. 2020 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania ML.

Noul presedinte al Curtii Supreme de Justitie a Ungariei este originar din Romania

Un maghiar originar din Romania a devenit presedinte al Curtii Supreme de Justitie a Ungariei. Zsolt Andras Varga, nascut la Targu Mures, a fost ales in noua functie, luni, de catre Parlamentul Ungariei, cu 135 de voturi pentru si 26 impotriva.

Pericolul din Romania mult mai mare decat pandemia. Mor mai multi romani si se afla in spitale: e din ce in ce mai rezistent

Scandalul infectiilor nosocomiale este deja unul de notorietate in spitalele din Romania. Dupa ultimele analize de caz facute la nivelul INSP, sunt multi romani care mor din aceasta cauza, in spitale. Raportul este unul ingrijorator daca e sa luam in calcul numarul de persoane decedate din cauza acestora. Raportul vorbeste de Clostridium difficile, una din .

Yango se retrage din Romania Legislatia din domeniul ride-hailing este rigida

Serviciul de ride-hailing Yango, detinut de rusii de la Yandex, va intrerupe operatiunile din Romania, dupa mai putin de un an si jumatate de prezenta pe piata locala. Yango a intrat in piata locala.

Cod rutier 2021. Toti soferii din Romania trebuie sa afle: este valabil de la 1 ianuarie 2021. RAR a facut anuntul

Soferii trebuie sa ia la cunostinta noile vesti! Autoritatile au facut anuntul oficial. Ce trebuie sa afle conducatorii auto? Totul se schimba de la 1 ianuarie 2021. Nou anunt pentru soferi! Totul e valabil de la 1 ianuarie Vesti crunte pentru soferii romani! Multi dintre ei circula cu masini aduse din strainatate, iar din pacate .

Singurul judet din Romania care tine pandemia sub control: Am luat masuri si am verificat foarte serios

Un judet din Romania a avut ieri 0,67 incidenta cumulata la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1,000 de locuitori, fiind cea mai mica din tara. Pe de alta parte Capitala a acut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic. Singurul judet din tara care tine pandemia sub control Dorita cetatenilor care au .

Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania a generat in 2019 o cifra de afaceri de peste 200 milioane de dolari

Cifra de afaceri inregistrata de cele peste 100 de studiouri ce activeaza local a depasit 200 milioane de dolari, conform studiului anual al RGDA Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania). Suma reprezinta o crestere de 14,65% fata de anul 2018. 59% dintre studiourile romanesti se afla in Bucuresti, 17% in Cluj-Napoca, 7% in Iasi, 5% in Timisoara si 3% in Brasov, restul desfasurandu-si activitatea in orasele mici ale tarii, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )