Libnet.ro
UNICEF

16:00

in localitatea natala a lui Dragnea, Dancila a castigat detasat

România Liberă România Liberă,
in localitatea natala a lui Dragnea, Dancila a castigat detasat

Viorica Dancila a castigat alegerile prezidentiale cu 72,45% in localitatea natala a lui Liviu Dragn. continuă pe România Liberă

Dancila a castigat alegerile prezidentiale... in Gratia, localitatea natala a lui Dragnea. Cate voturi a obtinut

Viorica Dancila a fost votata de 72,45% dintre cetatenii care s-au prezentate la urne in Gratia, localitatea natala a lui Liviu Dragnea. in Gratia, judetul Teleorman, au fost organizate doua sectii de.

Rezultate alegeri prezidentiale. Marian Oprisan, inca o infrangere usturatoare: Iohannis a castigat detasat in Vrancea

In Vrancea, judet condus de Marian Oprisan, Klaus Iohannis a castigat detasat, cu peste 40% din voturi, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Viorica Dancila are putin peste 28% din voturi, iar Dan Barna a obtinut putin peste 10%, arata rezultatele provizorii publicate de AEP. E a doua infrangere categorica pentru Oprisan, dupa esecul de la europarlamentare. Atunci a dat vina pe Dragnea.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, victorios in localitatea natala a Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu s-a clasat pe primul loc in optiunile alegatorilor din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, localitatea natala a Alexandrei Macesanu, acolo unde.

Alegeri prezidentiale 2019: Iohannis a castigat detasat la Sibiu. Cat au obtinut Barna si Dancila

Rezultatele partiale anuntate de BEJ Sibiu arata ca, in judet, alegerile au fost castigate de Klaus Iohannis, cu 67,03 la suta din voturi, fiind urmat, la diferenta mare, de Dan Barna, cu 10,84 la suta. Viorica Dancila s-a clasat pe locul al treilea, cu 9,68 la suta.

Alegeri prezidentiale 2019. Reactia candidatilor. Iohannis: Veniti la vot ca sa inlaturati definitiv PSD!. Dancila: Diaspora nu va rasturna votul VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale. Razboiul cu PSD nu s-a incheiat. Mai avem o lupta, mai avem un pas peste doua saptamani. Veniti la vot, ca lupta voastra sa nu fi fost in zadar. Veniti la vot ca sa inlaturati PSD definitiv de la putere!, a spus Klaus Iohannis, imediat dupa inchiderea urnelor. Viorica Dancila crede ca rezultatul nu mai poate fi rasturnat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )