Libnet.ro
UNICEF

13:00

Locuinta familiei care a murit intr-un cumplit accident din judetul Dolj, sparta de hoti

Antena3 Antena3,
Locuinta familiei care a murit intr-un cumplit accident din judetul Dolj, sparta de hoti

O familie a murit duminicia dimineata, in urma unui accident ce a avut loc la iesirea din Calafat, judetul Dolj. La scurt timp dupa tragedie, locuinta familiei a fost sparta de hoti, iar dinauntru au disparut. continuă pe Antena3

Locuinta familiei ce a murit dimineata ntr-un accident la Calafat, sparta de hoti

Locuinta din Maglavit a familiei care a murit, duminica dimineata, in urma unui accident, la iesirea din Calafat, judetul Dolj, a fost sparta, iar din interior au disparut mai multe bunuri. Politistii au un cerc de suspecti si fac cercetari in acest caz, transmite Mediafax.

Cazul disparitiei lui Khashoggi, tot mai complicat. Unul dintre suspecti a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei 15 suspecti in cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a disparut la 2 octombrie dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, a murit intr-un accident de masina produs la.

Unul dintre suspectii in cazul disparitiei jurnalistului saudit a murit intr-un accident de masina

Mashal Saad al-Bostani, unul dintre cei 15 suspecti in cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a murit intr-un accident de masina la Riad, informeaza Yeni Safak, citat de hurriyetdailynews. com.

DOLIU iN LUMEA BIKERILOR! Ce mai sexy motociclista din lume a murit intr-un accident (FOTO)

Doliu in lumea bikerilor. Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un groaznic accident rutier. Rusoaica Olga Petrova, 22 de ani, a pierdut controlul motocicletei si s-a izbit de o masina, murind pe.

O femeie si-a omorat cei doi copii, apoi s-a sinucis. Credea ca sotul ei a murit intr-un accident si nu putea trai fara el. Ce se intamplase de fapt

O femeie din China s-a sinucis, omorandu-si si cei doi copii si lasand un bilet in care spunea ca nu poate trai fara sotul ei. Acesta isi inscenase propria moarte, fara stiinta sotiei, pentru a.

Sesizarea depusa de Dancila la CCR: nalta Curte si aroga atributii care revin Parlamentului /CCJ actioneaza, din 2014, potrivit unei reguli proprii

Instanta Suprema si-a stabilit propriile reguli, inca din 2014, in ceea ce priveste completele de 5 judecatori si refuza intentionat sa aplice modificarile legale, se arata in sesizarea depusa de premierul Viorica Dancila la CCR, document obtinut de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )