Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locuintele se scumpesc, din nou, in 2018. Ce se intampla cu programul Prima Casa

Antena3 Antena3,
Locuintele se scumpesc, din nou, in 2018. Ce se intampla cu programul Prima Casa

Specialistii lanseaza previziuni sumbre pentru piata imobiliara in 2018. Pretul apartamentelor ar putea creste cu aproximativ 8% in 2018, dupa scumpirile semnificative din piata imobiliara. continuă pe Antena3

Simona Gherghe asteapta din nou barza!

Simona Gherghe asteapta din nou barza! Frumoasa prezentatoare tv are deja o fetita pe nume Ana. Simona si sotul sau, Razvan Sandulescu, isi doresc pentru micuta lor un frate sau o surioara. Acum.

Kremlinul apara 'legitimitatea' scrutinului prezidential din martie 2018 dupa excluderea lui Navalnii

Kremlinul a aparat marti 'legitimitatea' scrutinului prezidential din martie 2018, dupa ce Comisia Electorala rusa a respins luni candidatura principalului opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, decizie despre care Uniunea Europeana a apreciat ca 'arunca un dubiu serios asupra pluralismului politic in Rusia', transmite AFP.

Presedintele moldovean Igor Dodon, vizat din nou de o procedura de suspendare

Mai multi parlamentari moldoveni au depus joi la Curtea Constitutionala o sesizare privind refuzul presedintelui Igor Dodon de a numi noii membri ai guvernului desemnati de coalitia de guvernare, transmite Deschide. md. Parlamentarii coalitiei cer Curtii o noua suspendare a lui Dodon, similara cu cea din octombrie, cand presedintele pro-rus a refuzat numirea unui nou ministru al Apararii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )