Libnet.ro
UNICEF

14:00

Locuitorii din comuna Munteni Buzau, gest emotionant pentru victimele accidentului din Ialomita

Playtech Playtech,
Locuitorii din comuna Munteni Buzau, gest emotionant pentru victimele accidentului din Ialomita

Carnagiul din Ialomnita a adus zeci de suflete zdrobite de tristete. Azi, 10 persoane si-au gasit sfarsitul in drum spre locul de munca. Nevinovati si fara nicio sansa, asa au murit cele zece persoane care erau transportate la magazinele Mega Image din Bucuresti. Ce au decis sa faca locuitorii comunelor de unde acestea proveneau? Gestul . continuă pe Playtech

E doliu la Munteni Buzau. Oamenii, indemnati sa aduca flori pentru a impodobi arcada de la intrarea in sat

In comuna Munteni Buzau, localnicii sunt in stare de soc, dupa accidentul cumplit soldat cu 10 morti si 7 raniti care s-a petrecut sambata dimineata pe DN2A.

Doliu la Munteni Buzau. Oamenii isi plang mortii si vor sa-i cinsteasca asa cum trebuie

Este doliu in comuna Munteni Buzau, dupa cumplitul accident de sambata dimineata in care 10 persoane si-au pierdut viata. Localnicii sunt in stare de soc. Pe retelele de socializare curg.

Cine sunt victimele tragediei de pe DN2 A. Localnic din Munteni Buzau: Au luat microbuzul la ora 05.00, pentru ca la 07.00 intrau in tura

Victimele teribilului accident, petrecut sambata dimineata pe DN2A, soldat cu 10 morti si 7 raniti, erau femei, toate localnice din comuna ialomiteana Munteni Buzau. Vestea cumplitei tragedii a cazut ca un trasnet peste satul din Baragan. Soferul microbuzului, Cosmin, de 42 de ani, era si el tot din sat. Are un fiu, in varsta de 16 ani, iar sotia este asistenta medicala in comuna.

LEONARDO BADEA (ASF): Pe piata de capital din Romania s-au imbunatatit conditiile pentru accesul investitorilor institutionali

Acordarea statutului de piata secundara emergenta de catre FTSE ne confirma ca si activitatea ASF din ultimii ani, pentru modernizarea si alinierea europeana a cadrului legislativ, a avut efectul asteptat, astfel ca pe piata de capital din Romania s-au imbunatatit conditiile pentru accesul investitorilor institutionali, exista mai multa transparenta din partea emitentilor si institutiilor pietei, a crescut gradul de conformare privind guvernanta si respectarea drepturilor investitorilor, iar mecanismele de tranzactionare si regulile de comportament pe piata sunt mai apropiate de cele existente in alte state europene cu traditie in domeniu, a declarat Leonardo Badea, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Gest impresionant pentru mama Luizei Melencu. Foarte multi oameni vor sa o ajute

Mama Luizei Melencu a fost amendata de DIICOT cu suma de 5. 000 lei pentru ca nu s-a prezentat la sediul Directiei, desi a fost citata pentru a i se preleva probe biologice. Drama femeiicare nu mai stie nim.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )