Libnet.ro
UNICEF

21:00

Locuitorii Istanbulului, chemati din nou la urne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Locuitorii Istanbulului, chemati din nou la urne

Locuitorii Istanbulului sunt chemati din nou la urne duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce precedentul scrutin, castigat de candidatul opizitiei, Ekrem Imamoglu, a fost anulat, anunta BBC. continuă pe Ziarul Bursa

CIO, unda verde Indiei pentru a putea organiza din nou evenimente sportive importante

Comitetul international olimpic CIO) a dat unda verde Indiei pentru a candida din nou la organizarea marilor evenimente sportive, ridicand o sanctiune impusa dupa ce sportivilor pakistanezi le-a fost refuzata viza pentru a concura in tara vecina, relateaza Reuters.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Reglementarile stricte din domeniul energiei: sunt acestea menite sa impiedice dezvoltarea sectorului?

Ministerul Energiei din Romaniei si-a prezentat in dezbatere publica proiectul de ordonanta privind securizarea aprovizionarii cu gaze naturale in cazul epuizarii zacamintelor sau a expirarii contractelor de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )