Libnet.ro
UNICEF

10:00

Locul din Romania in care zapada are aproape trei metri

Antena3 Antena3,
Locul din Romania in care zapada are aproape trei metri

Udetul Sibiu se remarca si in acest an cu cel mai mare strat de zapada naturala, masurat, din Romania. Zapada a ajuns la 259 de centimetri joi, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii. continuă pe Antena3

Locul din Romania in care zapada masoara peste doi metri si jumatate! Avertisment pentru turisti

Meteorologii au avertizat joi ca este risc mare de avalanse la peste 1. 800 de metri altitudine in masivul Fagaras, unde se afla si zona turistica Balea Lac, care se remarca cu cel mai mare strat de zapada na.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Cetatea din Romania care nu a fost niciodata cucerita

Plasata in 2014 intr-un clasament realizat de site-ul de calatorii Hopper si prezentata de publicatia Huffington Post pe locul doi in Top 10 al celor mai frumoase castele din lume, cetatea Fagaras este.

Prima centrala pe gaze din Romania reduce din turatii: Doua grupuri din cele patru functionale vor fi OPRITE DEFINITIV

Doua grupuri ale centralei termoelectrice de la Iernut, prima centrala din Romania care a functionat exclusiv cu gaze naturale, vor fi scoase definitiv din functiune incepand cu 1 februarie, relateaza.

Numarul pasagerilor a crescut, in 2018, pe majoritatea aeroporturilor din Romania

Traficul total de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu peste 7% in 2018, ajungand la 21,8 milioane de pasageri, de la 20,2 milioane, in 2017. Aproape 70% din fluxul total de calatori a tranzitat aeroportul Otopeni din Bucuresti, cele din.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara. Citeste mai mult pespynews. ro .

Premiera in Justitia din Romania. MCV, reclamat la Curtea Europeana de Justitie

Premiera in Justitia din Romania. Tribunalul Olt a admis cererea asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene, care trebuie sa spuna daca Romania e.

Cum arata primul Experience Shop Huawei din Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si.

Revine cea mai IUBITA masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere. In decembrie, s-a consemnat un volum al livrarilor de 15. 931 unitati cea mai buna luna decembrie din ultimii 10 ani), cu 12,0% mai mult decat in luna similara a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )