Libnet.ro
UNICEF

17:00

Locul opozitiei in balanta de putere dupa alegerile din Moldova

Hotnews Hotnews,
 Locul opozitiei in balanta de putere dupa alegerile din Moldova

Blocul ACUM trebuie sa se decida, in primul rand, daca vrea sa influenteze procesul de guvernare sau deja a decis ca va detine rolul de opozitie in Parlament. Dificultatea unei asemenea decizii depinde la fel de succesul Democratilor de a stabili in cele din urma o coalitie impreuna cu Partidul lui Shor, cei trei alesi independenti si in mod neaparat minim 11 reprezentanti ai Socialistilor. Daca persista cel mai mic risc ca un asemenea scenariu sa prinda contur, atunci Blocul ACUM trebuie sa se pregateasca de alegeri anticipate sau de prelungirea fortata a guvernarii actuale. continuă pe Hotnews

Juan Guaido a anuntat ca va reveni in Venezuela dupa vizita din Ecuador

Juan Guaido, liderul opozitiei venezuelene si autoproclamat presedinte, recunoscut de peste 40 de state ale lumii, a anuntat ieri ca va reveni la Caracas dupa vizita din Ecuador si a facut apel pentru noi proteste fata de Nicolas Maduro.

Cine este romanul care a facut primul metru de autostrada din Moldova. Ce ii indeamna pe romani

Stefan Mandachi are 33 de ani, este necasatorit, este avocat si antreprenor. Se recomanda drept taran de la Sfantu Ilie, satul din comuna Scheia a judetului Suceava. Acolo a copilarit si acolo locuieste si acum. La sfarsitul anului trecut, in companiile sale lucrau 850 angajati iar cifra de afaceri era estimata la 27,6 milioane euro.

Un om de afaceri sucevean a construit primul metru de autostrada din Moldova. Provocarea lansata pentru antreprenorii din Romania

Afaceristul sucevean Stefan Mandachi a construit primul si singurul metru de austostrada din Moldova. Monumentul autostrazii va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15:00, ca forma de protest fata de.

Dragos Savulescu, reactie dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor: A fost o executie

Dragos Savulescu a reactionat dupa fuga din tara si condamnarea primita. El a precizat ca nu recunoaste condamnarea si ca ceea ce s-a intamplat a fost o executie. El a transmis un mesaj prin.

Venezuela: Guaido declara ca se va ntoarce acasa luni dupa turneul din America Latina

Liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, a declarat duminica ca se va intoarce acasa luni pentru a conduce noi proteste impotriva presedintelui Nicolas Maduro, cu toate ca exista riscul ca autoritatile sa-l aresteze, dat fiind faptul ca a incalcat interdictia de calatorie cand a parasit tara saptamana trecuta, anunta Reuters.

Procurorul general al SUA nu se va recuza din ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile din 2016

Procurorul general al SUA, William Barr, nu se va recuza de la supravegherea anchetei privind amestecul rusesc in alegerile din 2016 si a posibilelor legaturi dintre Donald Trump si Moscova, a declarat luni purtatoarea de cuvant al Departamentului de Justitie, relateaza Reuters, potrivit Mediafax.

Dragnea, la alegerile din filiala PSD Caras-Severin: Sper sa faceti politica pentru oameni, nu pentru gasti

Liviu Dragnea a declarat, sambata, la alegerile pentru sefia PSD Caras-Severin, ca i-a indemnat pe social-democratii de acolo sa faca politica pentru oameni si nu pentru interese personale sau gasti. Liderul PSD si-a exprimat aprecierea pentru Luminita Jivan, candidat la sefia organizatiei, transmite Mediafax.

Liderul PSD, la alegerile din filiala Caras-Severin: Sper sa faceti politica pentru oameni, nu pentru gasti

Liviu Dragnea a declarat, sambata, la alegerile pentru sefia PSD Caras-Severin, ca i-a indemnat pe social-democratii de acolo sa faca politica pentru oameni si nu pentru interese personale sau gasti. Liderul PSD si-a exprimat aprecierea pentru Luminita Jivan, candidat la sefia organizatiei, transmite Mediafax.

VIDEO Un om de afaceri din Suceava a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova si ndeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie

Afaceristul sucevean Stefan Mandachi, detinatorul unui lant de magazine de tip fast-food, a construit primul si singurul kilometru de autostrada din Moldova. intr-un clip video de cinci minute in care este prezentat momentul constructiei, afaceristul sucevean se prezinta si indeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15. Acesta sustine ca isi va suspenda timp de un sfert de ora activitatea tuturor restaurantelor si hotelurilor sale.

VIDEO Un om de afaceri din Suceava a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova si indeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie

Afaceristul sucevean Stefan Mandachi, detinatorul unui lant de magazine de tip fast-food, a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. intr-un clip video de cinci minute in care este prezentat momentul constructiei, afaceristul sucevean se prezinta si indeamna la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15. Acesta sustine ca va suspenda timp de un sfert de ora activitatea tuturor restaurantelor si hotelurilor sale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )