Libnet.ro
UNICEF

18:00

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE), multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va. continuă pe Wall-Street Ro

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE, multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va prezinta cateva dintre ofertele cu locuri de munca pentru romani in UE, prezentate pe portalul specializat tjobs. ro.

Grupul OTP vrea sa se extinda in tarile in care sunt prezente banci elene cu probleme, precum Romania

Grupul ungar OTP vrea sa se extinda in tarile in care sunt prezente banci elene cu probleme, precum Bulgaria, Romania si Serbia, si se asteapta ca in regiune sa apara noi oportunitati de achizitie.

LOCURI DE MUNCA disponibile pentru romani in Spatiul Economic European. in ce domenii se fac angajari

Aproape 600 de locuri de munca sunt disponibile in Spatiul Economic European si pot fi accesate prin reteaua europeana de ocupare Eures, cele mai multe fiind in Germania, Marea Britanie si in Republica Ceha.

Tinerii Republicii Moldova prost platiti si fara locuri de munca

Doua treimi dintre tineri sunt inactivi din punct de vedere economic, iar cei angajati sunt platiti cu un salariu mediu de 2. 700 lei moldovenesti, adica aproximativ 130 de euro pe luna in conditiile in care salariul minim dorit de tineri este de 3. 500 lei moldovenesti.

Investitorii autohtoni in energie din surse regenerabile: Nu cerem pomana de la Stat. Vrem reglementari corecte si stabile. Falimentul nostru anuleaza investitii si locuri de munca!

Un investitor - autohton sau strain - in orice domeniu ar trebui sa fie binevenit si protejat in Romania si Guvernul sa asigure un cadru legal stabil, corent si un mediu de afaceri propice investitiilor. Schimbarile legislative dese aduc instabilitate si omoara investitiile. Noi nu cerem pomana de la statul roman. Falimentul nostru anuleaza investitii si locuri de munca!, este mesajul pe care producatorii de energie din surse regenerabile il transmit Guvernului. Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenarabile din Romania PATRES a semnalat, in repetate randuri, situatia delicata in care se afla producatorii de energie din surse regenerabile, atragand atentia asupra efectelor reducerii cotei care beneficiaza de sistemul de promovare cu certificate verzi, cota care a fost stabilita de ANRE pentru 2016 la 12,15% fata de 17% cat era initial prevazut in Legea 220.

Podasca (PSD): Potrivit noii legi, nu mai pot fi organizate alegeri partiale pentru mandatele vacante. Prevederile sunt clare, oricat ar vrea PNL sa agite spiritele

Potrivit noii legi a alegerilor parlamentare si legii pentru alegerea administratiei publice locale, nu mai pot fi organizate scrutine partiale pentru mandatele ramase vacante, a declarat deputatul PSD Gabriela.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )