Libnet.ro
UNICEF

08:45

Loredana Groza, aparitie soc la o emisiune tv! Fanii sunt uluiti: Tu nu aveai absolut deloc nevoie de asa ceva

Playtech Playtech,
Loredana Groza, aparitie soc la o emisiune tv! Fanii sunt uluiti: Tu nu aveai absolut deloc nevoie de asa ceva

Loredana Groza a fost prezenta, luni dimineata, la Neatza cu Razvan si Dani, pentru a promova noua piesa alaturi de Voltaj = Dependenta mea. Aparitia sa a socat fanii, care i-au lasat zeci de comentarii pe retelele sociale. Loredana Groza, aparitie soc la o emisiune tv Loredana Groza 49 de ani) si-a schimbat, de cateva . continuă pe Playtech

A COMIS-O DIN NOU! Loredana Groza, o noua aparitie XXX! Vezi ce si-a mai lasat PE DINAFARA de data asta... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Loredana Groza, ajunsa la 49 de ani, arata cum multe alte vedete din Romania si-ar dori. VEZI AICI GALERIA FOTO in urma cu doua saptamani, frumoasa cantareata s-a afisat la un eveniment caritabil.

DEZBRACATA ROMANIEI! Loredana Groza, DECOLTEU ABISAL in noul videoclip cu Voltaj! Maiculita, chiar se vede TOT... (FOTO)

Regal de poze cu Loredana Groza pe retelele sociale. Cantareata de aproape 50 de ani, pare in plina negare a propriei varste si vrea sa demonstreaza ca nu imbatraneste deloc. Din aceeasi serie este si.

CUTREMURATOR: Mirabela Dauer A CEDAT! Tocmai a fost facut anuntul. Fanii sunt in lacrimi

Nu se mai termina dramele in muzica romaneasca. Un nou anunt trist inlacrimeaza fanii. Mirabela Dauer nu a fost prezenta la inmormantarea lui Mihai Constantinescu, iar acum, la patru zile dupa ce bunul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )