Libnet.ro
UNICEF

10:15

Loredana Groza, despre drama din copilarie: Este o trauma pe care o porti cu tine o viata intreaga

B1 B1,
Loredana Groza, despre drama din copilarie: Este o trauma pe care o porti cu tine o viata intreaga

Una dintre cele mai indragite cantarete din Romania si-a deschis sufletul in fata fanilor si a povestit despre momentele dificile prin care a trecut in copilarie. Loredana Groza, batjocorita. continuă pe B1

Loredana Groza despre traumele din copilarie: Nu comentam, inghiteam in sec si stergeam o lacrima in coltul ochiului

Loredana Groza a vorbit la Sinteza Zilei despre momentele dificile prin care a trecut in copilarie, in contextul filmuletelor aparute cu copiii batjocoriti de colegi la scoala.

Delia face dezvaluiri despre drama pe care a trait-o in copilarie: Ne pedepseau si ne tineau doar in chiloti (VIDEO)

Delia a facut marturisiri emotionante despre trauma pe care a trait-o in copilarie. Dupa ce a vazut clipul video cu fata umilita de catre tatal ei, vedeta a povestit cu lacrimi in ochi cum si ea a trecut.

VIDEO Nicusor Dan s-a rastit la reporterul Antena 3, cand a fost intrebat despre inregistrarea aparuta public: Este un fas. Vreau sa transmiteti sefilor dvs. cateva intrebari

Venit la sediul PSD sa afiseze harta cumetriilor din campania electorala, Nicusor Dan a ridicat tonul la reporterul Antena 3 care l-a intrebat despre inregistrarea aparuta recent in spatiul public si daca nu se gadeste sa se retraga din cursa.

Ludovic Orban, despre primarul din Sangeorz Bai: Sunt, categoric, impotriva oricarui comportament agresiv

In cursul zilei de joi, premierul Ludovic Orban a condamnat gestul primarului din Sangeorz Bai, aflat si in prezent in cursa pentru alegerile locale. Premierul a subliniat faptul ca in cursa din acest an,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )