Libnet.ro
UNICEF

22:45

Loredana Groza le da replica celor care o critica pentru aparitiile ei indraznete. Cum se purta vedeta la 22 de ani

Playtech Playtech,
Loredana Groza le da replica celor care o critica pentru aparitiile ei indraznete. Cum se purta vedeta la 22 de ani

Renumita artista a primit un val de critici din partea fanilor, pentru ca s-a afisat intr-o tinuta provocatoare. Cu cateva zile in urma, Loredana Groza si-a facut simtita prezenta in emisiunea matinala Neatza cu Razvan si Dani, unde a purtat o rochie cu un decolteu generos. Vedeta a fost sanctionata si de catre CNA pentru . continuă pe Playtech

Loredana Groza, cauza unei reclamatii la CNA. Neatza cu Razvan si Dani de pe Antena 1, pasibila de amenda

Loredana Groza a fost invitata zilele trecute in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, la postul de televiziune Antena 1. Ulterior, pe adresa Consiliului National al Audiovizualului CNA) au fost trimise mai multe reclamatii din cauza decolteului artistei. Dupa ce au dat cateva cadre in prim plan cu Loredana, regizorii de platou nu au .

Cutremur la ANTENA 1! Loredana Groza, fara sutien! Romanii s-au frecat la ochi cand au deschis televizoarele! Asta e PREA DE TOT (FOTO)

Postul de televiziune Antena 1 a primit o grea lovitura dupa ce Loredana Groza a avut o aparitie provocatoare la TV! Sacoul pe care celebra cantareata l-a purtat avea un decolteu extrem de generos.

VACCINUL ANTIGRIPAL S-A EPUIZAT: Numarul celor care vor sa se vaccineze e de 5 ori mai mare decat oferta

Vaccinul antigripal este aproape de negasit in Romania. Dozele puse la dispozitia populatiei s-au dovedit a fi prea putine pentru cererea existenta. in acest moment, vaccinul antigripal lipseste atat din.

Vaccinul antigripal, de negasit in cabinetele medicilor de familie si in farmacii: Numarul celor care vor sa se vaccineze e de 5 ori mai mare decat oferta Cand vine urmatorul lot de vaccinuri in Romania

Vaccinul antigripal este de negasit in acest moment in Romania - lipseste atat din cabinetele medicilor de familie, unde in mod normal ar trebui sa fie distribuit gratuit pentru anumite categorii de persoane considerate cu risc de imbolnavire, cat si din farmacii, de unde persoanele care nu beneficiaza de vaccinul administrat gratuit ar fi trebui sa si-l poata cumpara. in farmacii, vaccinul lipseste din cauza ca cererea a fost, anul acesta, in premiera, de aproximativ 5 ori mai mare decat oferta, lucru care nu a fost anticipat. in cabinetele medicilor de familie, el va ajunge cu intarziere - undeva in jurul datei de 20 noiembrie.

Noul ministru al economiei: Subventia la energie trebuie data celor care au nevoie in acest moment, intreaga populatie a Romaniei este subventionata

Noul ministru al economiei, Virgil Popescu, considera ca nu mai trebuie subventionata intreaga populatie la energie electrica si gaze. in acest sens, trebuie definit consumatorul vulnerabil si doar acesta sa fie subventionat. Practic, in acest moment, intreaga populatie a Romaniei este subventionata, insa acest lucru trebuie sa se opreasca. Doar oamenii care au nevoie trebuie ajutati si de aceea acest concept al consumatorului vulnerabil, a spus Popescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )