Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loredana Groza si Stefan Banica Jr., in tandreturi? Gestul intim care i-a dat de gol

Playtech Playtech,
Loredana Groza si Stefan Banica Jr., in tandreturi? Gestul intim care i-a dat de gol

Loredana Groza si Stefan Banica, jurati la emisiunea X Factor, de pe Antena 1, se inteleg de minune si toata lumea stie asta. insa atunci cannd vine vorba despre momentele in care se afiseaza public, acestia sunt rezervati de cele mai multe ori. Loredana Groza si Stefan Banica Jr. , in tandreturi? Chiar si asa, juratii . continuă pe Playtech

Loredana Groza, dezvaluiri uluitoare. Ce a patit artista: Ma filma pe sub fusta

Loredana Groza si-a socat fanii cu dezvaluirile recente pe care le-a facut. Nimeni n-ar fi crezut ca blondina ar fi fost pusa in aceasta postura. Detaliile cu care a iesit la rampa au cutremurat lumea mondena. Loredana Groza, detalii socante despre un incident neplacut Loredana Groza a oferit cateva detalii care scutura din temelii lumea .

Rasturnare de situatie pentru Stefan Banica jr si Lavinia Pirva. Ce s-a intamplat in vazul tuturor

Ce se intampla in familia Banica dupa ce Lavinia a fost filmata recent fara verigheta pe deget? Cum au fost surprinsi cei doi artisti in oras? Cine ii acompania si care era atmosfera din jurul acestora? Ce se intampla in cuplul format din Stefan Banica Jr si Lavinia Pirva? Stefan Banica Jr si Lavinia Parva .

Drama secreta a lui Stefan Banica Jr. A murit si asta e singura imagine dureroasa care ii aminteste de el

Stefan Banica Jr. a fost greu incercat de soarta, desi din afara pare ca are o viata perfecta. Care este drama pe care nu multi o stiu? Artistul nu a putut sa-si mai revina dupa ce a pierdut una din cele mai dragi persoane din viata lui? Din pacate, mai are doar o singura fotografie .

Lavinia Pirva, schimbare majora. Cum a aparut sotia lui Stefan Banica jr: toti au avut un soc

Lavinia Pirva face ce face si e din nou in atentia tuturor. Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut o schimbare uriasa. Ce decizie a luat aceasta acum si cum i-a surprins pe toti fanii ei? Lavinia Pirva, schimbare uriasa. Cum a aparut in fata fanilor? Lavinia Pirva are o viata de vis. La 35 .

Video. Ludovic Orban, reactie fara precedent in mijlocul unei conferinte de presa. Gestul cu care si-a socat toti colegii

In cursul zilei de joi, Ludovic Orban impreuna cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dar si cu alti lideri PNL s-au aflat in judetul Giurgiu pentru a inaugura podul peste raul Arges de pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu, din localitatea Adunatii Copaceni. in timpul conferintei de presa, premierul Romaniei a creat un moment fara precedent in momentul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )