Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loredana a primit trofeul Artistul Anului, la Romanian Top Hits Music Awards.

România Liberă România Liberă,
Loredana a primit trofeul Artistul Anului, la Romanian Top Hits Music Awards.

Loredana a primit trofeul pentru Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau. Multumesc Romanian Top Hits si tuturor fanilor pentru premiul primit la Bacau! Sunt onorata si incantata. Tuturor, dragoste!, a spus Loredana. Romanian Top Hits Music Awards a ajuns deja la cea de-a saptea editie, iar anul acesta au participat la eveniment peste 50 de artisti din tara si . continuă pe România Liberă

ROMANIAN TOP HITS 2013 Castigatori show-uri LIVE

ROMANIAN TOP HITS Music Awards, editia VII a, 2 zile, 50 artisti, 18 castigatori Vineri si sambata 2 3 August), a avut loc la Bacau cea de-a saptea editie a evenimentului muzical numarul 1 din Romania, ROMANIAN TOP HITS Music Awards. La aceasta editie au facut un super spectacol peste 50 de artisti din .

SuperElena a avut Ecou la Bacau!

Elena Gheorghe si hitul sau Ecou, refrenul pe care in ultimele 5 luni il fredoneaza intreaga Romanie si care timp de 7 saptamani a fost number 1 conform Media Forest) au primit vineri, la Premiile Romanian Top Hits, trofeul Top Hit- sectiunea Cel mai bun featuring. Continue reading .

Contre intre artisti si covor rosu gaurit la Romanian Top Hits 2013

Scandal si dezorganizare la cea de-a VII-a editie a premiilor muzicale Romanian Top Hits 2013 RTH), ce au avut loc in acest weekend in Bacau.

Loredana, desemnata Artistul Anului 2013 in Romania.

Loredana a primit trofeul pentru Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau. Multumesc Romanian Top Hits si tuturor fanilor pentru premiul primit la Bacau! Sunt onorata si incantata. Tuturor, dragoste!, a spus Loredana. Romanian Top Hits Music Awards a ajuns deja la cea de-a saptea editie, iar anul acesta au participat la eveniment peste 50 de artisti din tara si .

Loredana, desemnata Artistul Anului 2013 in Romania

Loredana a primit trofeul pentru Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galeiRomanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din.

P.O.H.U.I., slagarul anului la premiile Romanian Top Hits 2013. Lista completa a castigatorilor

Inna si Carlas Dreams, Connect-R, Loredana si Nicole Cherry au luat marile premii de la a VII-a editie a evenimentului desfasurat pe 2 si 3 august la Bacau.

Carlas Dreams si Inna au luat premiul mare la Romanian Top Hit Music Awards 2013

Trupa Carlas Dreams si Inna au castigat Romanian best song 2013 la cea de-a VII-a editie a festivalului Romanian Top Hit Music Awards desfasurat pe 2 si 3 august la Bacau.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )