Libnet.ro
UNICEF

18:30

Loredana va schimba cel putin zece tinute pentru spectacolul Reveria: Va fi un show unic si irepetabil

Adevărul Adevărul,
Loredana va schimba cel putin zece tinute pentru spectacolul Reveria: Va fi un show unic si irepetabil

Loredana Groza, diva de la Vocea Romaniei, prezinta cel mai nou show al sau, Reveria, la Sala Palatului, pe 25 octombrie. Pentru acest show, artista si-a comandat mai multe piese vestimentare din Asia, Londra si New York. Loredana promite o reverie comuna si un spectacol unic. continuă pe Adevărul

ONU. Cel putin 3.862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8.900 au fost ranite in conflictul din Ucraina

Un bilant al Oficiului ONU pentru Coordonarea Asistentei Umanitare, arata o realitate sumbra. Cel putin 3. 862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8. 900 au fost ranite in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in aprilie .

Bilant ALARMANT: Cel putin 3.862 de morti in conflictul separatist din estul Ucrainei

Cel putin 3. 862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8. 900 au fost ranite in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in aprilie, potrivit celui mai recent bilant anuntat vineri de Oficiul ONU pentru.

Eugen Tomac cere MAE sa infiinteze CEL PUTIN 20 de sectii de votare in Chisinau

Eugen Tomac, deputatul PMP ales in Diaspora, a cerut Ministerului Afacerilor Externe sa infiinteze, pentru alegerile prezidentiale, cel putin 20 de sectii de votare in orasul Chisinau. Tomac a mai spus ca cele patru sectii de votare din capitala Republicii Moldova sunt insuficiente, in conditiile in care in aceasta tara traiesc cateva sute de mii de cetateni romani.

Cel putin 22 de morti, in trei atentate la Bagdad. Atacurile ar fi comise de gruparea Stat islamic

Cel putin 22 de persoane au murit in urma a trei atentate comise luni in cartiere siite din Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate irakiene, informeaza AFP, potrivit.

Cel putin 22 de politisti afgani si 23 de talibani, ucisi in confruntari in nordul Afganistanului

Cel putin 22 de politisti afgani au fost ucisi luni, intr-o ambuscada a insurgentilor talibani in provincia Sar-e-Pul, in nordul Afganistanului, anunta oficiali locali, precizand ca 23 de rebeli au fost omorati in schimburile de focuri, relateaza AFP.

Playtech TV HTC Desire Eye, cel mai bun telefon pentru selfie, ne face cu ochiul din New York

HTC Desire Eye poate fi considerat cel mai bun smartphone pentru autoportrete. Noi l-am vazut la New York si l-am prezentat si in cadrul Focus, la Prima TV. Cum selfie-urile au devenit o parte importanta din viata noastra, cei de la HTC au decis sa intre in hora auto-portretelor digitale cu un nou smartphone. Telefonul este facut din plastic, dar este foarte bine lucrat, placut la privire, dar si la atingere si, ca bonus, este si rezistent la apa. Carcasa din [].

Loredana schimba zece rochii in spectacolul Reveria: Va fi un show unic si irepetabil

Loredana Groza, diva de la Vocea Romaniei, prezinta cel mai nou show al sau, Reveria, la Sala Palatului, pe 25 octombrie. Pentru acest show, artista si-a comandat mai multe piese vestimentare din Asia sau New York. Loredana promite o reverie comuna si un spectacol unic.

Firma de paza de la meciul Romania - Ungaria, sanctionata pentru spectacolul pirotehnic al suporterilor

Firma care a asigurat ordinea publica la meciul Romania - Ungaria, incheiat 1-1, a fost sanctionata de Jandarmeria Romana pentru incidentele care au avut loc pe Arena Nationala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )