Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lorena are 18 ani si a disparut de acasa fara urma. Familia o cauta cu disperare

Antena3 Antena3,
Lorena are 18 ani si a disparut de acasa fara urma. Familia o cauta cu disperare

Lorena Bene, o adolescenta in varsta de 18 ani, din Arad, a disparut de acasa, iar parintii ei sunt disperati si au solicitat ajutorul politiei pentru a o gasi. Tanara are urmatoarele semnalmente: 1,73. continuă pe Antena3

De ce i se spunea lui Dem Radulescu Bibanul? Porecla actorului iti da fiori si dupa 18 ani de la moartea sa

Au trecut 19 ani de la decesul marelui actor Dem Radulescu. Fanii sai au la cunostinta moartea tragica si cariera sa tumultoasa, dar detaliile din culise abia acum ies la iveala. De ce i se spunea Bibanul si cine a fost persoana care i-a pus aceasta porecla? De ce i se spunea lui Dem Radulescu .

VIDEO Orasenii fara cei sapte ani de-acasa care saboteaza sistemul performant de colectare a deseurilor. Imaginea dezolanta a nesimtirii

Unii suceveni prefera, din ignoranta, nesimtire sau rea-vointa, sa-si lase pungile cu deseuri langa pubelele goale. Unul dintre operatorii de salubritate crede ca sunt persoane care fac acest lucru fiindca vor sa demonstreze ca noul sistem cu platforme semiingropate este nefunctional.

O adolescenta de 18 ani a luat pusca si a amenintat ca va impusca 400 de persoane. Totul pentru amuzament

O adolescenta din statul american Oklahoma a fost arestata saptamana aceasta avand asupra sa o pusca, dupa ce ar fi amenintat ca va impusca 400 de oameni pentru amuzament, au anuntat autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )