Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lorenzo Sanz, fostul presedinte al clubului Real Madrid, a murit din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Lorenzo Sanz, fostul presedinte al clubului Real Madrid, a murit din cauza coronavirusului

Lorenzo Sanz, fostul presedinte al clubului Real Madrid a murit, sambata, la varsta de 76 de ani. Acesta era internat la terapie intensiva inca de miercuri, dupa ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Fostul presedinte al clubului Real Madrid, testat pozitiv cu COVID-19 si internat la terapie intensiva

Lorenzo Sanz, fostul presedinte al clubuluiReal Madrid, a fost infectat cu noul coronavirus, aflandu-se in prezent internat la terapie intensiva, in stare grava, conform publicatiei spaniole Marca. in.

Fostul presedinte al clubului Real Madrid, la terapie intensiva dupa diagnosticarea cu coronavirus

Fostul presedinte al clubului Real Madrid, Lorenzo Sanz, este internat la terapie intensiva si se afla in stare grava. Potrivit publicatiei spaniole Marca, fostul oficial este infectat cu coronavirus, potrivit Mediafax.

Fost presedinte de la Real Madrid la terapie intensiva

Lorenzo Sanz, fostul presedintele al clubului de fotbal Real Madrid este tratat la terapie intensiva intr-un spital din Madrid cu suspiciune de infestare cu coronavirus. Ulterior acesta a fost dovedit ca pozitiv la noul virus gripal.

CORONAVIRUS |Un fotbalist de la Real Madrid risca cercetarea penala dupa incalcarea izolarii la domiciliu. in ce tara a zburat

Desi tot lotul echipei de fotbal Real Madrid se afla in izolare la domiciliu, unul dintre sportivi nu a respectat masura de carantina si a zburat in alta tara. Atacantul Luka Jovic nu a respectat procedura.

Un fotbalist de la Real Madrid a incalcat procedura de izolare la domiciliu si a zburat pana in Serbia

Cu toate ca intreg lotul al lui Real Madrid de afla in procedura de izolare la domiciliu, unul dintre fotbalisti nu a respectat acest lucru si a zburat in alta tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )