Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loteria mortii pentru pacientii unui spital din Marea Britanie. Un asistent ii otravea prin injectarea de insulina in solutia salina

Antena3 Antena3,
Loteria mortii pentru pacientii unui spital din Marea Britanie. Un asistent ii otravea prin injectarea de insulina in solutia salina

Un asistent medical din Marea Britanie si-a ucis trei pacienti si a otravit aproape 20 prin contaminarea solutiei saline cu insulina, la pura intamplare, a sustinut acuzarea intr-o instanta din Manchester. continuă pe Antena3

Spital din centrul orasului Donetk, lovit de un tir de rachete: Sase persoane au fost ranite

Un spital din centrul orasului ucrainean Donetk a fost lovit, luni, de un tir de rachete, relateaza AFP. Potrivit Ministerului pentru Situatii de Urgenta al Republicii separatiste Donetk, in bombardament au.

Spital din Ucraina, bombardat de un tir de obuze. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite, dupa ce un tir de obuze a atins, luni, un spital din Donetk, potrivit unor jurnalisti AFP, informeaza Mediafax. in urma bombardamentului, sase persoane - un medic si cinci.

ASF are in atentie, pentru listare, 15 companii din Ministerul Economiei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) are in atentie, pentru listare, 15 companii din Ministerul Economiei, a anuntat, astazi, vicepresedintele ASF Mircea Ursache, intr-o conferinta de presa.

Doi dintre pacientii medicului neurochirurg din Iasi acuzat de ucidere din culpa vor fi exhumati

Doi dintre pacientii medicului neurochirurg de la Iasi, acuzat de ucidere din culpa si abuz in serviciu dupa ce a facut zeci de punctii lombare ilegale, vor fi dezgropati. Procurorii vor sa afle daca acestia.

Cameron: Trupe suplimentare din Marea Britanie, pentru exercitii in Romania si alte tari din Europa de Est

Marea Britanie va trimite suplimentar 1. 000 de militari pentru a lua parte la exercitii in tari din Europa de Est, printre care Romania, in cadrul eforturilor de a oferi asigurari aliatilor sai din NATO, a afirmat vineri premierul britanic David Cameron, citat de Reuters.

Electrica cheama ANRE in instanta, pentru anularea unui ordin privind reducerea ratei de rentabilitate

Compania de stat Electrica EL) a chemat ANRE in instanta cerand anularea unui ordin al conducerii institutiei privind reducerea ratei reglementate a rentabilitatii pentru distribuitorii de electricitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )