Libnet.ro
UNICEF

12:30

Loti Boloni, CRITICI DURE la adresa sefilor din Gruia: M-am bucurat de eliminarea CFR Cluj. Tu, ca si conducator, trebuie sa fii PROST daca faci asa ceva la clubul tau!

B1 B1,
Loti Boloni, CRITICI DURE la adresa sefilor din Gruia: M-am bucurat de eliminarea CFR Cluj. Tu, ca si conducator, trebuie sa fii PROST daca faci asa ceva la clubul tau!

Antrenorul Ladislau Boloni a facut o radiografie asupra fotbalului romanesc. Tehnicianul a criticat extrem dur, intr-un interviu acordat Libertatea, deciziile luate de conducatorii campioanei CFR Cluj in aceasta. continuă pe B1

Candidatul lui Merkel pentru sefia Comisie Europene, critici dure la adresa Romaniei: Am avut demonstratii de violenta stradala la Bucuresti! Guvernul protejeaza liderul partidului care e deja condamnat

Manfred Weber, candidatul sustinut de cancelarul german Angela Merkel pentru pozitia de presedinte al Comisiei Europene, a lansat un atac la adresa evenimentelor din Romania cu ocazia unei dezbateri ce a avut loc.

Loti Boloni, ATAC DEVASTATOR la adresa lui MM Stoica: Cand conduce unul care abia a iesit din PUSCARIE, nu trebuie sa ai exigente! Replica managerului FCSB

Antrenorul Ladislau Boloni a criticat dur situatia in care a ajuns fotbalul romanesc. Tehnicianul il da drept exemplu pe managerul celor de la FCSB, MM Stoica, pe care il face puscarias, si spune ca,.

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )