Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un Lotus Elise a fost declarat dauna totala din cauza unei zgarieturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un Lotus Elise a fost declarat dauna totala din cauza unei zgarieturi

O companie de asigurari a declarat dauna totala un coupe Lotus Elise care avea doar o zgarietura mica pe bara fata, intrucat procedura reparatiei ar fi durat cateva ore si ar fi costat foarte mult, circa 19. 000 de dolari, scrie roadandtrack. com . continuă pe Wall-Street Ro

ING: O parte dintre tranzactiile facute n weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. n 24 de ore banii vor fi returnati

O parte dintre tranzactiile facute in weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. in 24 de ore banii vor fi returnati, au precizat pentru HotNews. ro reprezentantii bancii olandeze. Stirea se actulizeaza.

ING: O parte dintre tranzactiile facute n weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. n 24 de ore banii vor fi returnati / UPDATE Toate tranzactiile au fost corectate si sumele reglate pna la ora 21:00

O parte dintre tranzactiile facute in weekend de clientii ING au fost procesate de doua ori. Reprezentantii bancii sustin ca a fost vorba de o eroare operationala, iar banii vor fi returnati. UPDATE ING Romania: Toate tranzactiile au fost corectate si sumele reglate pana la ora 21:00.

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful comisiei de industrie din Camera Deputatilor, ar fi fost operat de urgenta din cauza unor probleme cu inima

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, cel care conduce sedintele comisiilor in care se discuta Legea Offshore, ar fi fost ajuns de urgenta vineri dimineata la spital, unde a fost operat din cauza unor probleme cu inima, potrivit unor surse apropiate parlamentarului. Acum se afla in stare stabila. Iulian Iancu ar fi urmat ca in cursul zilei de vineri sa participe la o sedinta a Coalitiei pe tema legii offshore. Reamintim ca Legea a fost retrimisa in comisii de plenul Camerei Deputatilor, din cauza ca forma promovata chiar de Iulian Iancu nu a fost agreata nici de ALDE, nici de UDMR.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Festivalul carnatilor de Plescoi va fi anulat din cauza referendumului

Festivalul Carnatilor de Plescoi, care trebuia sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana in comuna Berca din judetul Buzau, a fost anulat din cauza referendumului pentru familia traditionala deoarece.

Laserul de la Magurele, in stand-by din cauza italienilor

Cel mai important proiect din domeniul cercetarii din tara noastra stagneaza din cauza divergentelor pe care le are partea romana cu una dintre firmele care lucreaza la acesta. Ansamblarea unuia dintre sistemele laserului de la Magurele este intarziata de consortiul condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia, care nu instaleaza unul dintre principalele echipamente de cercetare.

Cati bani ai dreptul sa primesti de la compania de asigurari RCA sau CASCO pe o masina cu dauna totala

Daca in urma unui accident auto valoarea de despagubire sau cuantumul estimat al daunei) calculata pentru masina avariata de catre compania de asigurari depaseste 75% din valoarea de piata a acesteia, stabilita conform sistemelor de evaluare.

Faze tari: Un barbat a stat 28 de ani dupa gratii, din cauza unei femei care visase ca a fost violata de el; O groapa misterioasa din SUA a nceput sa scuipe, din senin, flacari de circa 3 metri si jumatate; O tnara nu se poate casatori cu partenerul sau

Ce se intampla cand un robot pleaca in lume si scrie un roman. Un sistem de retele neurale conectate intre ele a mers intr-o calatorie din Brooklyn in New Orleans si a scris romanul 1 the Road. in spatele realizarii. O firma neozeelandeza trece la programul de lucru de patru zile pe saptamana. Compania neozeelandeza Perpetual Guardian a anuntat ca experimentul sau de saptamana de lucru de patru zile a fost un succes si ca va adopta acest program de acum inainte.

Moscovici: UE poate face implozie din cauza lui Salvini, Le Pen si Orban

Uniunea Europeana poate face implozie sau poate fi destabilizata de catre liderii de extrema dreapta. intr-un interviu acordat publicatiei Le Monde, comisarul UE pentru afaceri economice si monetare, Pierre Moscovici, i-a atacat din nou pe populisti, potrivit Il Giornale, citat de Rador.

Doi dintre voievozii romani au fost homosexuali: Detalii nestiute din istoria medievala

Documente istorice arata ca homosexualitatea era o practica intalnite inca din timpuri stravechi pe documentele romanesti. Radu cel Frumos si Petru Cercel sunt cei doi voievozi care sunt prezentati drept.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )