Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lovitura in cazul DNA Ploiesti. Membri CSM cer urmarirea penala pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale

Antena3 Antena3,
Lovitura in cazul DNA Ploiesti. Membri CSM cer urmarirea penala pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale

Reprezentantii societatii civile din Consiliul Superior al Magistraturii CSM), Romeu Chelariu si Victor Alistar, solicita inceperea urmarii penale in personam pentru magistratii care ar fi implicati in. continuă pe Antena3

Lovitura in cazul DNA Ploiesti. Membri CSM cer urmarirea penale pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale

Reprezentantii societatii civile din Consiliul Superior al Magistraturii CSM), Romeu Chelariu si Victor Alistar, solicita inceperea urmarii penale in personam pentru magistratii care ar fi implicati in.

Doi membri CSM cer urmarirea penala a procurorilor vinovati de manipularea anchetelor DNA

Reprezentantii societatii civile din Consiliul Superior al Magistraturii CSM), Romeu Chelariu si Vi.

Reprezentantii societatii civile din CSM solicita urmarirea penala in personam pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale in cazul DNA Ploiesti

Reprezentantii societatii civile din Consiliul Superior al Magistraturii CSM), Romeu Chelariu si Victor Alistar, solicita inceperea urmarii penale in personam pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale in cazul DNA Ploiesti, relateaza News. ro. Ei cer Inspectiei Judiciare sa urgenteze definirea obiectivelor tematice pentru controalele de fond, care sa abordeze respectarea obligatiilor privind administrarea si evaluarea probelor si situatia sesizarilor si plangerilor privind abaterile din justitie si realizarea urgenta a unei analize privind vulnerablitatea e corupere a atributiilor judiciare.

Vlad Cosma continua acuzatiile la adresa procurorilor din DNA Ploiesti: Pot sa fac dovada cum a fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a continuat, luni seara, la Amtena 3, seria acuzatiilor lansate la adresa sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, si a fostului procuror Mircea Negulescu, el sustinand ca poate dovedi cum fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair, in care fostul premier Victor Ponta este acuzat ca a primit 220. 000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghita un loc eligibil la alegerile din 2012.

Procurorii DNA Ploiesti nu vor ceda in fata intimidarilor si presiunilor

Procurorul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat, ieri, ca in institutia pe care o conduce nu au fost niciodata falsificate probe si nici nu au fost facute intelegeri ilicite cu inculpatii. Lucian Onea a declarat intr-o conferinta de presa: in legatura cu afirmatiile facute de inculpatul Vlad Cosma, ieri n. r. duminica), si cu discutiile care au aparut in mass-media . ), in toate cauzele pe care le instrumentam la nivelul DNA Ploiesti am respectat intotdeauna legea si o sa o respectam in continuare. Nu au existat niciodata metode ilegale de investigare si nici intelegeri ilicite sau neloiale cu inculpatii. ) Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare. Sunt sustineri pe care le fac inculpatii in dosarele in care sunt cercetati.

Vlad Cosma este citat la DNA Ploiesti intr-un nou dosar. Fostul deputat ar fi plecat din Romania

Vlad Cosma este citat marti, 13 februarie, la DNA Ploiesti, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploiesti. Surse apropiate fostului deputat sustin ca acesta nu s-ar afla in tara.

Vlad Cosma, chemat degeaba la audieri la DNA Ploiesti. Este plecat din tara

Vlad Cosma este plecat din tara, astfel ca nu se va prezenta la audieri la solicitarea DNA Ploiesti. El ar putea fi interogat via Skype.

Pot sa fac dovada cum a fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a continuat, ieri seara, la Antena 3, seria acuzatiilor lansate la adresa sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, si a fostului procuror Mircea Negulescu, el sustinand ca poate dovedi cum fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair, in care fostul premier Victor Ponta este acuzat ca a primit 220. 000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghita un loc eligibil la alegerile din 2012.

Salariul impresionant al sefului de la DNA Ploiesti. Cat castiga Lucian Onea

DNA Ploiesti este in centrul unui nou scandal, unde actorii principali sunt seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, precum si vestitul procuror Mircea Negulescu, Potrivit ultimei declaratii de avere, Onea detine,.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea: Nu au existat metode ilegale de investigare

Lucian Onea, procurorul-sef al DNA Ploiesti, a anuntat o conferinta de presa in care va vorbi despre subiectul interceptarilor facute in sediul institutiei de catre Vlad Cosma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )