Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lovitura data de Ioan Rus diasporei si lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Lovitura data de Ioan Rus diasporei si lui Ponta

Dupa declaratiile jignitoare facute la adresa romanilor din afara granitelor, cu exact doua zile inaintea votului la motiunea de cenzura construita tocmai pe tema diasporei, Ioan Rus a plecat din Guvern. continuă pe România Liberă

Monica Macovei, despre jignirile aduse de ministrul Ioan Rus diasporei: Jignirea romanilor din strainatate a devenit strategie guvernamentala

Declaratiile lui Ioan Rus au starnit un scandal monstru la Bucuresti. intreaga clasa politica s-a aratat revoltata de afirmatiile ministrului Transporturilor adresate romanilor plecati la munca in.

Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta intr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia vine dupa declaratiile revoltatoare ale ministrului Ioan Rus fata de.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit la Palatul Victoria

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit, joi dupa-amiza, la Palatul Victoria, pentru a vorbi cu premierul Victor Ponta, despre scandalul iscat dupa declaratiile ministrului, informeaza B1 TV. Dupa ce ministrul.

Raluca Turcan: Ioan Rus a demonstrat de ce Guvernul trebuie sa cada. Oare a vorbit inconstient sau cu un scop: sa-l inlature pe Ponta?

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca Ioan Rus a demonstrat de ce Guvernul trebuie sa cada, spunand ca ministrul Transporturilor i-a aplicat o lovitura directa.

Ioan Rus si-a dat demisia de la sefia Ministerului Transporturilor dupa declaratiile socante pe care le-a facut despre romanii din strainatate

Ioan Rus si-a dat demisia de la Ministerul Transporturilor, dupa o discutie pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta la Guvern. Saptamana viitoare, Ponta va discuta despre un inlocuitor al lui Rus, informeaza Digi24 .

Romanii din diaspora mai fac o victima politica: Ioan Rus. Filmul demisiei

Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Transporturilor dupa ce le-a facut curve pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate, iar pe copiii ramasi acasa i-a numit golani. Ioan Rus este al doilea lider al PSD maturat de diaspora, dupa Victor Ponta, infrant la alegerile prezidentiale.

PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

Dupa afirmatiile facute miercuri de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa, PNL cere demisia ministrului, scrie Agerpres. intr-un comunicat.

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare. Premierul Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca regreta situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus.

Ce spune Ponta dupa demisia lui Rus

Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu! .

Ludovic Orban despre afirmatiile lui Ioan Rus: Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD

Prim-vicepesedintele PNL Ludovic Orban a criticat, joi, afirmatiile lui Ioan Rus, ministrul demisionar al Transporturilor, potrivit caruia romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ii solicit premierului Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD pentru gravele declaratii facute de un ministru din Cabinetul sau si unul dintre liderii importanti ai PSD. Ponta ar trebui sa il excluda pe Rus din PSD, a declarat Ludovic Orban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2396 seconds )