Libnet.ro
UNICEF

19:30

Lovitura in dosarul lui Lucian Onea si Mircea Negulescu: Decizia de ULTIMA ORA luata de sefii de la Parchetul General

B1 B1,
Lovitura in dosarul lui Lucian Onea si Mircea Negulescu: Decizia de ULTIMA ORA luata de sefii de la Parchetul General

Cererea de recuzare a procuroarei Elena Iordache, cea care ii ancheteaza pe fostul procuror Mircea Negulescu si fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost respinsa marti de adjunctul Sectiei de Urmarire. continuă pe B1

Procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti au fost suspendati din functii

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a decis cercetarea acestora sub control judiciar pentru inducere in eroare a organelor judiciare si complicitate la infractiunea de represiune nedreapta. Acestia sunt acuzati ca l-ar fi constrans pe fostul deputat Vlad Cosma sa intocmeasca in fals o sesizare pe un alt nume.

CSM i-a suspendat din functie pe procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, dupa ce Parchetul General i-a plasat sub control judiciar pentru infractiunile de inducere in eroare a organelor judiciare si complicitate la infractiunea de represiune nedreapta, relateaza Mediafax.

Anca Jurma le da lovitura decisiva procurorilor Onea si Negulescu: Decizia dura a sefei interimare a DNA

Procurorul-sef interimar al DNA, Anca Jurma, a dispus preluarea la centru a tuturor dosarelor instrumentate de procurorii suspendati Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Prahova privind familia Cosma. Ca.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Au fost suspendati din magistratura

UPDATE:Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu au fost suspendati din magistratura dupa cererea formulata de Parchetul General. O noua lovitura pentru Lucian Onea si.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Parchetul General a cerut EXCLUDEREA lor din magistratura

O noua lovitura pentru Lucian Onea si Mircea Negulescu, din cadrul DNA Ploiesti. Cei doi risca excluderea din magistratura, dupa o solicitare in acest sens facuta de Parchetul General PG), anunta.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, suspendati din magistratura

Sectia pentru Procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorului Lucian Onea. Decizia vine dupa ce Parchetul General l-a pus sub control judiciar, acuzandu-l ca a falsificat probe intr-un.

Lucian Onea si Mircea Negulescu , suspendati din functii

Sectia pentru procurori a DNA a decis, astazi , suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a stabilit cercetarea acestora sub control judiciar. Acestia sunt cercetati pentru inducere in eroarea a organelor judiciare si complicitate la infractiunea de represiune nedreapta, fiind acuzati ca l-au constrans pe fostul deputat Vlad Cosma sa intocmeasca in fals o sesizare pe alt nume si liste cu alegatori din Republica Moldova , din care sa rezulte ca oamneii ar fi primit bani drept mita electorala.

Parchetul General a respins cererea lui Onea de recuzare a procurorului/ Mircea Negulescu contesta controlul judiciar: Fratii Cosma mint

Procurorii Parchetului General au respins cererea fostului sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, de recuzare a procurorului Elena Iordache, care instrumenteaza dosarul in care acesta este acuzat, alaturi de Mircea Negulescu, de inducere in eroare a organelor judiciare. in acelasi timp, Mircea Negulescu a cerut marti judecatorilor de la Curtea Suprema sa-i fie revocata masura controlului judiciar, sustinand ca i-a fost incalcat dreptul la aparare.

Parchetul General a respins cererea lui Onea de recuzare a procurorului. Mircea Negulescu contesta controlul judiciar: Fratii Cosma mint

Procurorii Parchetului General au respins cererea fostului sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, de recuzare a procurorului Elena Iordache, care instrumenteaza dosarul in care acesta este acuzat, alaturi de Mircea Negulescu, de inducere in eroare a organelor judiciare.

Judecatorii de la Curte Supreme au decis: Ce se intampla cu fostul procuror Mircea Negulescu

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins marti contestatia depusa de fostul procuror Mircea Negulescu, informeaza Stiripesurse. ro. Decizia instantei este.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )