Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru Clotilde Armand. Ce i se pregateste chiar saptamana asta

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru Clotilde Armand. Ce i se pregateste chiar saptamana asta

Tensiuni uriase in sectorul 1 al Capitalei, acolo unde mai multe persoane, conduse de activistul de mediu, Tudor Ionescu, realizeaza toate demersurile necesare pentru a o inlatura pe Clotilde Armand de la conducerea primariei. Aparent, tot scandalul gunoaielor aruncate pe strazile sectorului 1 pare sa fie abia la inceput. Sectorul 1, scufundat in gunoaie De . continuă pe Playtech

Clotilde Armand: incepem o actiune de strans gunoiul din Sectorul 1 cu echipele de la ADP

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca luni va incepe o actiune de strangere a gunoiului stradal din Sectorul 1 cu echipele ADP. Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 impreuna cu echipele de la ADP. chiar daca firma de salubrizare ne-a anuntat ca ne da in judecata pentru ca facem asta, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Cum a explodat peste noapte criza gunoiului din Sectorul 1 si cum a incercat Clotilde Armand sa se scuze, desi ea a declansat conflictul

Criza gunoiului din Sectorul 1 a luat amploare de la o zi la alta, multi bucuresteni reclamand faptul ca de vina pentru situatia creata este chiar primarul proaspat ales, Clotilde Armand. Asa se face ca.

CLOTILDE ARMAND: Am lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat ca a lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate la care autoritatea locala nu a ajuns pana in prezent.

Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Se strang semnaturi!

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 este departe de final. Se strang semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand.

CLOTILDE ARMAND: Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul stradal

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca va incepe, de luni, o actiune in forta de strangere a gunoiului de pe strazi, sustinand ca a asteptat destul sa ajunga la o intelegere legala cu firma de salubrizare Romprest.

Sectorul 1 este ingropat, de saptamani la rand, in gunoaie: Primarul Clotilde Armand nu a luat inca vreo masura pentru ca strazile sa nu mai fie focare de infectie in plina pandemie

Criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei se adanceste. Totul a inceput dupa ce Clotilde Armand a devenit primar al sectorului. De atunci au trecut saptamani la rand, insa edilul nu a luat nicio masura,.

EXCLUSIV Garda de Mediu a intrat peste Clotilde Armand. Se fac verificari la sange in scandalul gunoaielor din Sectorul 1: Sunt analizate contractele si autorizatiile de mediu

Garda de Mediu intervine in scandalul gunoaielor din Sectorul 1, dupa ce mai multi cetateni s-au revoltat ca primarul Clotilde Armand nu actioneaza pentru solutionarea problemei devenita insuportabila.

Clotilde Armand anunta o actiune in forta de strangere a gunoiului din sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca va incepe, de luni, o actiune in forta de str.

Clotilde Armand: Maine incepem o actiune in forta de strans gunoiul din Sectorul 1

De cand este oficial noul Primar al Sectorului 1, Clotilde Armand si-a inceput in forta noul mandat si anunta ca luni va avea loc o actiune, tot in forta. Este vorba despre o actiune de strans gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1.

Romprest: Actiunile primarului Clotilde Armand nu au nimic de-a face cu cetatenii Sectorului 1. Ele reprezinta o instigare la incalcarea legislatiei de mediu

Romprest, compania care se ocupa de curatenie si salubrizare in Sectorul 1 al Capitalei, a respins toate acuzatiile formulate recent de primarul Clotilde Armand USR) impotriva sa. in acest sector, depozitele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )