Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru fostul principe Nicolae inainte de nunta

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru fostul principe Nicolae inainte de nunta

Lovitura dura pentru fostul principe Nicolae. Casa Regala a inapoiat invitatia la nunta, nedeschisa! Sunt ultimele informatii, venite de la o sursa apropiata de nepotul regelui. Nicolae o invitase pe. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Cristi Danilet. Magistratii, huiduiti de contramanifestanti

Lovitura dura pentru Cristi Danilet. Protestul magistratilor anuntat de acest a adunat putina lume in fata Curtii de Apel. in plus, judecatorii si procurorii s-au trezit fata in fata cu o.

LOVITURA DEVASTATOARE pentru Principele Nicolae: Nu vine NIMENI din Familia Regala la NUNTA anului!

Lovitura incasata de fostul Principe Nicolae. Casa Regala a Romaniei pare sa fi luat o decizie drastica cu privire la participarea la nunta acestuia. Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se va casatori pe 30.

Nunta fostulului principe Nicolae, pe ultima suta de metri. Nimeni din familia regala nu va veni la eveniment

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se casatoreste cu Alina Binder in 30 septembrie. Am invitat pe toata lumea. Anunt cu mare bucurie ca sota mea va veni la nunta. inca mai astept.

Casa Regala nu va participa la nunta fostului principe Nicolae. Ce s-a intamplat cu invitatia trimisa

Casa Regala nu va participa la nunta fostului principe Nicolae. Cel putin asa sustin surse apropiate nepotului Regelui Mihai. Invitatia trimisa a fost inapoiata nedeschisa.

Cine este Alina Binder, viitoarea sotie a fostului principe Nicolae

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai si fost Principe al Romaniei, se va casatori cu Alina-Maria Binder pe 30 septembrie. Alina-Maria Binder a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti.

Lovitura pentru fostul sef al SRI

Loviturapentru fostul sef al SRI. Comisia de politica externaa Senatului se va reuni pentru a cere rechemarea de la post a lui George Maior, ambasadorul Romanieiin SUA. Ambasadorul.

SCANDAL la EXATLON! DECIZIA RADICALA a fost anuntata: Se vor destrama! Lovitura totala pentru fani

Dupa ce a fost eliminat de la Exatlon in urma duelului cu Doru Mesesan, Calin Novacescu a lansat o previziune ingrijoratoare pentru cei din echipa Razboincilor. Fostul concurent este de parere ca echipa se va rup.

ANUNTUL a fost facut! Lovitura CRUNTA pentru masinile DIESEL si pe benzina!

Decizie importanta pentru toti soferii! O majoritate traditionala formata din Socialisti, ALDE, Verzi si Comunisti a stabilit ca din 2030 producatorii vor trebui sa puna pe piata aproape jumatate din.

ANUNTUL a fost facut! Lovitura CRUNTA pentru posesorii de masini DIESEL si pe benzina!

Decizie importanta pentru toti soferii! O majoritate traditionala formata din Socialisti, ALDE, Verzi si Comunisti a stabilit ca din 2030 producatorii vor trebui sa puna pe piata aproape jumatate din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )