Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale. continuă pe Antena3

INTERVIU cu expertul Christian Spahr: presa din Romania isi indeplineste rolul de caine de paza

Expertul Christian Spahr a declarat ca presa din Romania isi indeplineste rolul de caine de paza.

Sinteza zilei: Judetul din Romania care a ramas fara oncologi. Povestea dramatica a cinci copii ramasi orfani in aceasta dimineata

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza zilei, povestile celor mai saraci romani care se zbat pentru supravietuire si carora statul roman nici macar nu le respecta dreptul la viata.

Sinteza zilei: Judetul din Romania care a ramas fara oncologi. Povestea dramatica a cinci copii ramasi orfani joi dimineata

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza zilei, povestile celor mai saraci romani care se zbat pentru supravietuire si carora statul roman nici macar nu le respecta dreptul la viata.

Lovitura dura pentru Adrian Mutu. A ajuns la Politie!

La doar doua luni de la intoarcerea in tara, dupa ce a semnat cu cei de ASA Targu Mures, atacantul a intrat in vizorul procurorilor. Mai mult, Adi Mutu ar fi fost chiar audiat de catre.

Lovitura dura pentru producatorii de sucuri. Va fi instituita o noua taxa

Autoritatile britanice vor institui o taxa pe zahar, taxa ce va afecta companiile producatoare de sucuri. Masura a fost inclusa in bugetul pe 2016, scrie The Independent. Companiile vor fi.

Comisia Europeana: Atentie la branza de oaie din Romania. Riscul este grav

Comisia Europeana a emis o alerta privind posibila existena a bacteriei Escherichia coli in branza de oaie provenind din Romania, dupa ce Italia a semnalat imbolnavirea copilului roman internat in Florenta, scrie Mediafax.

Copil de 14 luni, internat cu SHU dupa ce ar fi consumat branza din Romania

Un copil de 14 luni este internat intr-un spital pediatric din orasul Florenta, in Italia, intr-un caz probabil de sindrom hemolitic-uremic, provocat de bacteria Escherichia coli E-coli), posibil dupa ce a consumat branza provenita din Romania, au anuntat, intr-un comunicat, autoritatile sanitare locale, informeaza astazi agentia de presa ANSA, potrivit Agerpres.

O reclama in care apar trei femei plinute a scandalizat America. Care este motivul?

O reclama in care apar trei femei plinute, imbracate doar in lenjerie intima, a pus pe jar America dupa ce mai multe posturi de televiziune au refuzat sa o difuzeze. Decizia posturilor tv a starnit o intreaga disputa pe retelele de socializare si tinde sa se transforme intr-un nou scandal de amploare cu acuzatii de discriminare.

Bianca Dragusanu si Victor Slav planuiesc o noua nunta. Care este motivul ascuns?

Telenovela Bianca Dragusanu - Victor Slav e pe cale sa inceapa din nou. Se pare ca cele doua vedete pun la cale o noua nunta in mai putin de o luna. De aceasta data, petrecerea va avea loc la Deva, departe de camerele de filmat. Motivul: Bianca este insarcinata, scriu jurnalistii presei mondene.

Florin Danescu, ARB, despre piata cardurilor din Romania: Nu e la fel de elastica precum cea a altor produse bancare

Piata cardurilor din Romania nu este la fel de elastica precum cea a altor produse bancare, a declarat Florin Danescu, presedintele ARB, facand referire la comportamentul celor doua tipuri de consumatori si la imaginea pe care o au despre banci,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )