Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lovitura dura pentru Romania. Principalele grupuri politice din PE sustin rezolutia impotriva Romania. Ce s-a spus despre activarea Articolului 7

Adevărul Adevărul,
Lovitura dura pentru Romania. Principalele grupuri politice din PE sustin rezolutia impotriva Romania. Ce s-a spus despre activarea Articolului 7

Manfred Weber, liderul grupului PPE din Parlamentul European, a anuntat ca familia politica pe care o conduce va vota rezolutia privind Romania. De asemenea, si socialistii vor sustine rezolutia. continuă pe Adevărul

Lovitura dura de la UE, pentru Republica Moldova

Parlamentul European avertizeaza Republica Moldova ca ii poate revizui regimul fara vize pentru cetatenii moldoveni. Masura face parte dintr-un proiect de raport privind implementarea Acordului de asociere.

Zi importanta pentru Romania. Parlamentul European va vota rezolutia privind statul de drept din Romania

Zi extrem de importanta pentru Romania. La Strasbourg, in plenul Parlamentului European, se va vota rezolutia privind statul de drept din Romania. Aceasta contine 13 recomandari si semnaleaza in.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii care vor sa ia credite: Decizia BNR de limitare a gradului de indatorare a intrat in vigoare

Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei BNR) din 31 octombrie 2018, prin care se limiteaza gradul de indatorare al romanilor care vor lua credite, a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Regulamentul.

Comisia Europeana, raport MCV extrem de dur pentru Romania: Se cere suspendarea implementarii legilor justitiei si procedurilor de numire si de demitere a procurorilor de rang inalt

Comisia Europeana a facut public, marti, Raportul MCV, unul extrem de critic la adresa Romaniei. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a precizat ca Romania, nu numai ca a sistat cursul.

Comisia Europeana, raport MCV extrem de dur pentru Romania: Se cere suspendarea implementarii legilor justitiei si a procedurilor de numire si de demitere a procurorilor de rang inalt (VIDEO)

Comisia Europeana a facut public, marti, Raportul MCV, unul extrem de critic la adresa Romaniei. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a precizat ca Romania, nu numai ca a sistat cursul.

Victor Ponta: Va fi o Martea Neagra pentru Romania. Cerem Guvernului sa nu ne faca de ras mai mult

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, avertizeaza ca Romania s-ar putea confrunta cu un nou eveniment de tipul Martea Neagra. Asta pentru ca, marti, 13 noiembrie, se va publica atat Rezolutia Parlamentului.

Raport MCV DUR pentru Romania. Tariceanu: Sunt niste TRAZNAI acolo

Un draft al raportului MCV va fi facut public marti de Comisia Europeana. Potrivit jurnalistilor g4media. ro, care au consultat raportul, Executivul comunitar va arata ca Romania a indeplinit doar doua din.

Raportul MCV, mult mai dur pentru Romania decat pentru Bulgaria: care ar putea fi cerintele Comisiei Europene

Un draft al raportului MCV ce va fi facut public marti 13 noiembrie de Comisia Europeana, consultat de G4Media. ro, arata ca evaluarea Bulgariei va fi mult mai buna decat a Romaniei. Executivul comunitar va arata ca Romania a indeplinit doar doua din.

Lionel Messi a cstigat trofeul Di Stefano, pentru cel mai bun jucator din campionatul Spaniei n sezonul trecut

Fotbalistul formatiei FC Barcelona, Lionel Messi, a castigat trofeul Di Stefano, decernat cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )